![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Administrator
|
tebrık edıyorum kurabıye canavarı gereken herseyı yazıp genclerı bılınclendırmeye calısmıssın.. tesekkurler
|
|
#22 |
|
Junior Member
![]() |
mrb ben 15 yaşındayım ailemın ıznı var yaptırmak içinde karalıyım pişman olcagımı bilsem yaptırmam zaten
|
| Offline |
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
![]() |
kurabiye canavarı su konuda haklı cocuk olmak hakaret olamaz ama bizim ülkemızde nedense daha cabuk buyume ıstegı war özenme we bı cok etkende buna sebebdir bence akıllı ve mantıklı bı ınsan kendıne güveni olmalı ve kendını kabullenmelidir
|
| Offline |
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba abilerim, ablalarım.
Ben 15 yaşındayım. Birçok konuda büyüklerin dediğine katılıyorum. Ancak kendime güvenimle yaptırmak istiyorum. Ailemdende izni koparıp yaptırmaktır planım. Merak ettiğim şu ki, dövme 15 yaşındaki birinin dayanabileceği acı verir mi? Dayanabilir miyim? Sadece buna göre yaptırmak planımdır. Sizden ricam lütfen en kısa sürede cevap veriniz... |
| Offline |
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
![]() |
Arkadaslar ve Dream Tattoo Yetkilileri,
Sizlere bir sorum olacak. Hepiniz erken yaptirmanin sonradan pisman olunacagi konusuna deginmissiniz ancak benim merakim daha cok saglik sorunlari uzerinedir. Ben 19 yasindayim ve dovme yaptirmayi uzun suredir istiyorum. Ancak 20 yasin altina onerilmedigi soyleniyor. Acaba bu sonradan pisman olunacagini dusundugunuz icin midir yoksa dogacak saglik sorunlarindan dolayi midir? Saglik sorunlarindan kastim ortalikta dolasan dedikodulardir. Ornegin vucut buyuyunce, kas yapinca, veya kaslar inince dovmenin bozulmasi gibi bir sey soz konusu mudur? Mesela ben ust kolumun yani bicepslerin oldugu bolgenin ic tarafini dusunuyorum. Bu konuda herhangi bir dovme bozulmasi ileride meydana gelir mi? Tecrubelilerin cevaplarini bekliyorum., Tesekkurler |
| Offline |
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
![]() |
ben ailemden onayı aldım ve 16 yaşındayım 58 kiloyum 1.72 boyundayım tek korkum dövmenin ilerde çamur gibi olması bi şimdiden yaptırsam bi problem olur mu bi insan figürü yaptırsam ilerde bozulur mu ve bozulursa düzeltme şansım var mı
Konu yunus_135 tarafından (09-07-2011 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
Doğru kararlar almak açısında ailenizin onayı şart bazen yaş problemi olmayan insanlar bile doğru kararlar alamayabiliyor bunuda unutmamak lazım.
Hayatımızda olabilecek değişiklikleri düşünüp değişmesi zor kararlar almak en mantıklısı.
|
|
#28 |
|
Junior Member
![]() |
Mrb ben 15 yasindayim piercing ve dovme yaptirmak istiyorum annem de burnunu deldirip dovme yaptrmak istiyo ben ise kasimi deldirip dovme yaptirmak istiyorum ailem izin veriyo ama korkuyorum kartalda oturuyorum kadikoye gelip yaptirmak istiyoruz ama fiyatlarla bilgi verebilir misiniz ben dovmeyi kolumun iç tarafina boydan yildiz sekilleriyle yaptırmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim
Konu hlyk tarafından (03-01-2012 Saat 06:28 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:15 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr