![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Oncelikle herkeze slm lar . ben 13 Yasndaym we piercing yaptrmak istyrm . ailem piercing e kupeye karsi .d aslinda babamin 2 kulagida delik ama neden bana izin wermio anlamis deilim. Annem duyunca bisey demezde babam duysa kiyamet kopar sanayiye werir surundurur beni .d nerden qeldi bu piercing sevdasi derseniz face de qeziodm bi ark in prof. qirdydm ordada tokio hotel in sarkisi wardi bill kaulitz die biri war grubun solisti onda qrdm .d neyse bayaa bi uzattm konuyu sacma sapan seylere degncem smdi daha fazla uzatmaym konuya geciyim . ignemi ne satiliomus eczanede yarn qidip alcam onla delcem ama nasil delinio bide okulda wc de delcem .d ayna karsisinda bide bar miymis neymis onun ucundaki topu cikarinca qorunmuyomus . bu dogrumudur bide onu yutma ihtimalim warmi son bisey biliyorum cok soru sryrm bu son .d o ignelerden hangisini aliyim renkliymis sanrm SMDIDEN TESK EDERM CEVAP YAZANLARADA YAZMAYANLARADA .D
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
dile yaptrmaktan wazgectm ceneye yaptrcam ordada qorunmez demi bar taksam sadece
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Dile kendinmi yapcaktın??
Sakın ama sakın deneme böyle bişeyi!.. En tehlikeli bölgelerden biri dil.. Dudağına yapcaksan eğer, gerçekten isteyip istemediğine bi karar ver yaşın daha çok küçük.. sırf özendiğin için yapcaksan bnce yapma, bi kaç sene sonra yaparsın.. Yinede dudağımı delcem diyosan.. Yatarken fln topunu takman gerek yoksa büyük bi ihtimalle yutarsın yada düşer.. İlk başlarda şiştiği için uzun bar takman gerekcek.. onun gözükme ihtimali biraz var heleki snn yaşlarında Hadi bn yaptıımda sakal fln vardı hafiften gözükmedi de sen zaten Bill malını beğendiğine göre kız sın, snn hiç şansın yok..Ha bide topunu takmadığın zaman yemek yemek çok zor.. Şimdi okulun da var snn işin çok zor bnce biraz daha büyü baban ozmn izin verir yaşın küçük diye izin vermiodur.. Sanane bn yinede yapcam diosan; Yeşil Anjiyoket iğne işini görür, yeşil yoksa gri de olur.. Kullancağın bar ın Titanium olduğundan emin ol.. Okul WC si deilde daha hijyenik biyer bul.. Temizlik için Biokadin ve Thiocilline yeterli olur..
Just a regular guy, doing irregular things.. Tattoos + piercings, Stretched ears (1/2" or 0000g or 12.710mm or whatever), Religion free. Konu Owen tarafından (11-26-2010 Saat 04:07 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:13 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr