yardımm ..! - Dream Tattoo Forum
Dream Tattoo Forum  
dövme,piercing,tattoo dövme,piercing,tattoo

Geri git   Dream Tattoo Forum > Tattoo Forum > Dövme İle İlgili Sorularınız

Seçenekler Stil
Alt 03-11-2008, 04:27 PM   #1
caylak
Junior Member

caylak is on a distinguished road
Post yardımm ..!

slm herkese ben 17 yaşındayım koluma dövme yaptırmayı düşünüyorum ... yanlız 20 25 yasına geldiğim zaman kollarım felan vs. gelişicek büyücek yanie dövmenin şekli değişirmi acaba???

İleti$im: Caylak.62@hotmail.com
Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-15-2008, 06:48 PM   #2
mielikki
Junior Member

mielikki is on a distinguished road

zaten reşit olmadan dövme yaptıramazsın,vücut gelişimin tamamlanana kadar(aynı zamanda düşünce yapın ve dövmeye bakış açın da oturana kadar) beklemeni tavsiye ederim
Alt 07-10-2008, 03:26 AM   #3
wraith
Junior Member

wraith - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wraith is on a distinguished road
wraith - MSN üzeri Mesaj gönder

büyüyünce yaptırdığın desen sana uycaq mı?
önce bu soruya cewap wer kendi kendine!!!
wucutla birlikte dsend büyür arkadaşım
Alt 07-10-2008, 07:57 PM   #4
ozan1986860
Junior Member

ozan1986860 is on a distinguished road

ya arkadaşlar ben makina aldım ama yanında cam bi şişede jel gibi bi madde verdiler ama ne olduğunu bilmiyorum.bi yardımcı olsanız sevinirim.
Alt 07-11-2008, 12:44 PM   #5
ilyasberk
Member

ilyasberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilyasberk is on a distinguished road

uLan eren kac senedır dowme yaptracan beee yuhh yuhh oLum ..bsey oLmuy0 korkma orda konu actım bak aLta yazd1m oKu kank
Alt 07-11-2008, 12:44 PM   #6
ilyasberk
Member

ilyasberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ilyasberk is on a distinguished road

VÜCUT GELISTIRME SPORU YAPMAK, ASIRI KILO ALMAK YA DA KAYBETMEK KALICI DÖVMEYI ETKILER MI?

Dövmeyi yaptirdiginiz zaman diliminden sonra (özellikle kol ve omuz icin gecerli) dövmeyi yaptirdiginiz bölge kaslariniz 2 yada 3 kat genislemeyecekse herhangi bir problem yaratmaz. Zaten Vücut Gelistirme Sporu’na baslama yas ortalamasi 18 oldugu düsünülürse, o yastan sonra vücut ölcülerinin spora bagli kaslanma orani profesyonel vücut gelistirme sporculari disinda 2 kat ve üzeri olamaz. (Not:4 sene Vücut Gelistirme Ve Body Fitness Antrenörlügü ile ugrastim. Hala da fitness yapmaktayim))
Ancak asiri kilo kayiplarini ve alimlari icin ayni seyleri söyleyemeyiz. Dövme bulunan bölgedeki asiri kilo alimi (özellikle göbek, kaba etler, boyun, baldir) ve kaybi estetik bozukluga yol acabilir.
Alt 07-31-2008, 02:35 PM   #7
H4ngmaN
Junior Member

H4ngmaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H4ngmaN is on a distinguished road

Alıntı:
ilyasberk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
VÜCUT GELISTIRME SPORU YAPMAK, ASIRI KILO ALMAK YA DA KAYBETMEK KALICI DÖVMEYI ETKILER MI?

Dövmeyi yaptirdiginiz zaman diliminden sonra (özellikle kol ve omuz icin gecerli) dövmeyi yaptirdiginiz bölge kaslariniz 2 yada 3 kat genislemeyecekse herhangi bir problem yaratmaz. Zaten Vücut Gelistirme Sporu’na baslama yas ortalamasi 18 oldugu düsünülürse, o yastan sonra vücut ölcülerinin spora bagli kaslanma orani profesyonel vücut gelistirme sporculari disinda 2 kat ve üzeri olamaz. (Not:4 sene Vücut Gelistirme Ve Body Fitness Antrenörlügü ile ugrastim. Hala da fitness yapmaktayim))
Ancak asiri kilo kayiplarini ve alimlari icin ayni seyleri söyleyemeyiz. Dövme bulunan bölgedeki asiri kilo alimi (özellikle göbek, kaba etler, boyun, baldir) ve kaybi estetik bozukluga yol acabilir.

2YADA 3 KAT çok küçük bi olasılık 2-3 kat büyümesi bir kolun nerdeyse imkansız gibi bişey zaten kola yapılırsa kilo vermek fazla etkilemez çünkü kol kilodan o kadar etkilenmiyor ama kas gelişsede 2-3 kat çok elinizle kolunuzu kavrayın ve aynı boyutu kolununz yanına koyun ben öyle yaptım mike tyson gibi kol çıktı yada cetvelle fln ölçün

Seçenekler
Stil