![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
zaten reşit olmadan dövme yaptıramazsın,vücut gelişimin tamamlanana kadar(aynı zamanda düşünce yapın ve dövmeye bakış açın da oturana kadar) beklemeni tavsiye ederim
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
büyüyünce yaptırdığın desen sana uycaq mı?
önce bu soruya cewap wer kendi kendine!!! wucutla birlikte dsend büyür arkadaşım ![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ya arkadaşlar ben makina aldım ama yanında cam bi şişede jel gibi bi madde verdiler ama ne olduğunu bilmiyorum.bi yardımcı olsanız sevinirim.
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() |
uLan eren kac senedır dowme yaptracan beee yuhh yuhh oLum ..bsey oLmuy0 korkma orda konu actım bak
aLta yazd1m oKu kank![]() |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Member
![]() |
VÜCUT GELISTIRME SPORU YAPMAK, ASIRI KILO ALMAK YA DA KAYBETMEK KALICI DÖVMEYI ETKILER MI?
Dövmeyi yaptirdiginiz zaman diliminden sonra (özellikle kol ve omuz icin gecerli) dövmeyi yaptirdiginiz bölge kaslariniz 2 yada 3 kat genislemeyecekse herhangi bir problem yaratmaz. Zaten Vücut Gelistirme Sporu’na baslama yas ortalamasi 18 oldugu düsünülürse, o yastan sonra vücut ölcülerinin spora bagli kaslanma orani profesyonel vücut gelistirme sporculari disinda 2 kat ve üzeri olamaz. (Not:4 sene Vücut Gelistirme Ve Body Fitness Antrenörlügü ile ugrastim. Hala da fitness yapmaktayim)) Ancak asiri kilo kayiplarini ve alimlari icin ayni seyleri söyleyemeyiz. Dövme bulunan bölgedeki asiri kilo alimi (özellikle göbek, kaba etler, boyun, baldir) ve kaybi estetik bozukluga yol acabilir. |
| Offline |
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
2YADA 3 KAT çok küçük bi olasılık 2-3 kat büyümesi bir kolun nerdeyse imkansız gibi bişey zaten kola yapılırsa kilo vermek fazla etkilemez çünkü kol kilodan o kadar etkilenmiyor ama kas gelişsede 2-3 kat çok elinizle kolunuzu kavrayın ve aynı boyutu kolununz yanına koyun ben öyle yaptım mike tyson gibi kol çıktı yada cetvelle fln ölçün |
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:53 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr