![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Herkese Merhaba!
Ben Melis ve 15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16tıma giricem. Aslında benim düşüncem geçen yaz dövme yaptırmaktı ama yaşım çok küçük diye izin alamadım zaten Size şimdi sormak istediğim şu: ben bu yaz yine dövme yaptırmayı çok istiyorum. Koluma birşey yazdırmayı düşünüyorum. Biliyorum on sekiz yaş ve üstü olmam gerekiyor aslında ama sonuçta koluma yaptırıcam hani uzarsam falan yada gelişme zamanında derimin çok değişiceğni bu yüzdende dövmenin farklı hale giriceni düşünmüyorum açıkcası belkide yanılıyorumdur...Bana yardımcı olursanız GERÇEKTEN çoook sevinirim. Şimdiden teşekkürler! ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
yaşın daha çok genç bilek kola yaptıracağın dövme yazı dövmesi ise bozulma olmaz
ama ilerde pişman olabilirsin şu anki düşüncelerin 40 yaşına geldiğinde değişebilir özellikle yazı dövmelerinde çok iyi düşün derim
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
hmm tamam teşekkür ederim..
yani sağlıksal falan bir sorun olmaz bu yaz gelip sizde yaptırmak istesem yaşımdan dolayı olur herhalde ben zaten koluma hayat felsefesi gibi bir iki cümle yazdırmayı düşünüyordum hani ne biliğim 40 yaşına gelsem bile sıkılcağmı düşünmüyorum açıkcası yinede çook teşekkür ederiim! |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:53 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr