![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba arkadaşlar,
size bazı şeyler sormak istiyorum umarım bana yardımcı olabilirsiniz.öncelikle ben kaşımı deldirmek istiyorum ve bunun için kadıköy civarında bikaç yer gezdim.herkes farklı bişeyler söylüyor.ben ilk kez takıcağm için titanyum olsun istiyorum.ama diyolar piyasada %100 titanyum olan bulamazsın fln..ya da renkli taktırmayın zarar verebilir, piercing yaptırdıktan sora ilaç kullanmaya gerek yok...bunun gibi bin tane şey dediler. bunlar ne derece doğru öğrenmek istiyorum bide son olarak titanyum adı altında çok dandik şeyler satılıyomuş.Bundan nasıl emin olabilirim ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Body-piercing tüm dünya üzerinde gelişimini sürdürdükçe özensiz ve ahlaksız birçok kişi de vücut takılarıyla ilgilenir hale gelmişlerdir. Uzakdoğudaki fabrikalarda üstlerinde hiçbir sağlık uyarısı olmaksızın batı pazarlarına dağıtılan toksik piercingler üretilmektedir. Metali sprey boyayla boyayarak titanyum rengi veren Koreli fabrikaları, vücuda girişi güvensiz olan maddeleri dağıtan Tayland'lı fabrikaları sarı pirinçten piercingler üreten Çinli fabrikaları biliyoruz. Bu maddelerin hiçbiri Wildcat yelpazesinde yer almamaktadır. Çelik piercinglerimizin tümü İngiltere'de,titanyumun tümü Almanya'da ve niobyumun tümü A.B.D.'de üretilmektedir. Piercing endüstrisinin dürüstlüğünü korumak için lütfen kuşkulu kaynaklardan satın alma yapmayınız. Bu firmalar hiçbir ticari desteği hak etmemektedirler. İlk delimde titanyum piercing takılması zorunludur çünkü titanyumun icinde vücuda uyumsuz olan nikel madeni yoktur. Stüdyomuzda en yüksek saflıkta(derece 23) G23 titanyumdan başka titanyum bulunmaz. Gerçek titanyum çeligin yarısı kadar ağırlığa sahiptir. Herhangi bir yerden piercing alırken hassas terazide tartmayı, markasını sormayı ve o markaya ait fatura sormayı ihmal etmeyiniz.
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
biçok yer gezdim ama en güvenilir dream tattoo'yu buldum ve kaşımı deldirdim şimdilik bi problem yok umarım bundan sonrada olmaz.ilginiz için teşekkürler
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
rica ederiz her zaman sohbete bekleriz
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:52 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr