![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
ark. bnm piercingimi ailmdn gisli tkmam gerekio ama bazı ark.lar uzun bar takılınca yaranın daha çabuk iileştiğini sölüolarr ne ypmam lasım uzun bar daha fasla dikkat çkmezmi ..??? şimdiden teşekkürler..!*
![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
bnm panel dede yazdım
saklaman icn dil yardımyla geiye cekcen barı
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
uzun bar şişliği engelliyor diyolar fakat benim şişti enfeksiyonda kapmış olabilir bilemeyeceğim şimdi bara laf atmayalım xD
aileden gizli takman ıkmansız alıstıra alıstıra ıkna et derım x] |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ßir de kesınlıkle titanyum taktır derım :S
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
ßir de kesınlıkle titanyum taktır derım degistirrsen :S
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Aileden gizli takmak imkansız diil bnm 5-6 ay oldu hala haberleri yok piercinglerimden..
gizleyen gizlio.. bide YouTube da görmüştüm kadın piercingi tersten takıodu yani düz yeri dışarı top yeri içeri sonrada düz olan yeri gizlemek kolay oluomuş.. 1- yara bandı taktı hiç belli olmadı.. 2- Düz yerin üzerine deri rengi makyaj yaptı yine belli olmadı bn denemedim ama videoda HQ izledim belli olmuodu.. :S
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:39 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr