![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhabalar,
Ankara'da yaşamaktayım, Tattoo Stüdyosu açmak için ne tür izinler gerekiyor. Bildiğim kadarıyla Sağlık Bakanlığı karışmıyormuş. Ama sonradan karışır mı bilmem... Stüdyo için çoğu malzemem hazır ( Otoklav, Ultrasonic Cleaner ve tabi temizlik ekipmanları, makineler, vb... ) Nereye üye olmam ve ne gibi bir prosedür gerçekleştirmem gerekiyor... Ustalar bana bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim... ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
ankarada cemal arabacıya git onla görüş tunalı hilmide dernek işlerine o bakıyor
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Teşekkür ederim, bende tunalı da oturuyorum zaten. Sizin dediğiniz cemal bey ertuğ pasajındaki usta mı acaba?
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
ewet doğrudur
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
selam kardeş
bizimde turistik bir mekanımız var ve işinde usta birini arıyoruz.mevsimlik bir iş ama kazancı iyidir düşünürsen konuşabiliriz.şu an mekan hazır sadece usta bir tattocu lazım. saygılar. |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
Adım Ali, Tatto ,piercing Ustasıyım şuan Sezon Için Iş Bakıyorum Arasan Görüşebiliriz Iyi Günler
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
iletişim için tel numaram 5318880385
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
selam by ali lütfen 3 gün içinde " simon turkey"e forumdaki üyeliği üzerinden özel mesaj gönderin 3 gün sonra bu konuya yazdığınız msjınız silinecektir
anlaşıyınız iç,in teşekkürler
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:54 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr