![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Junior Member
![]() |
bab yhok benm allhdan deldrcem ama annemn yannda cıkrtmak zorundaım seffaf beellı olrmu ondan assm
|
| Offline |
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
![]() |
arkadaşlar şeffaf piercing barıı ve ucu genede belli oluyoo yanni işin pek bi espirisii yok
okul vs. sorunsa uçları çıkartın sadece bar kalsın! ööel de belli oluyo ama dikaktli faan bakınca ( barın rengi , boyu , piercingin uygulandıgıı bölge vs. ->bunlardan dolayı farklılık göstere bilir!!) gözüküyo ......... |
| Offline |
|
|
|
#23 | |
|
Member
|
Alıntı:
![]()
. . .╬ Heavy Metal ╬ kan,şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen,şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir (her kafa bu ironiyi anlayacak kadar basmaz!!) |
|
| Offline |
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
![]() |
evet yutmamaya dikkat edin!
![]() |
| Offline |
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
ii taktik valla
![]() |
| Offline |
|
|
|
#26 |
|
Junior Member
![]() |
pekii ucunu takmayınca düşmüo mu bi de sadece sivri yeri mi görünüo o zmn. yrdmcı olursanıs sevnirim.. !!
|
| Offline |
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
yokdemir girio düşmuor yawrum xD ucu cıkıo dier yerden igne gibi
|
| Offline |
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#29 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
piercing'le küpe'Lerin kalınlıqı sanırım farklı.. yani orda piercing yerine sürekLi küpe oLucak..sakLaman onu daha zor oLur.Piercing yaptırman daha saqLıkLı oLmaz mı O.o |
|
| Offline |
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
geliştirdik ztn o msj ı bayaı bi önce yasmıştım ![]() ![]() ![]()
|
|
#31 |
|
Senior Member
|
afferin ozman
|
|
#32 |
|
Junior Member
![]() |
Şeffaf Şeffaf Dedim Dedim En Sonunda Beyoğlunda Bir Pasajda Buldum
![]() Taxim Daimi Biriyim İlk Defa Gördüm Şeffafını Bayaa Bi Zaman Sonra Tabiki.. Zaten 4,5 Yıl Önce Almanyada Deldirmiştim, Universty İçin Geldim Türkiyede İnsanlar Çok Zıt Karşılıyorlar ![]() Herneyse Konumuza Dönelim Şeffaf Uzaktan Pek Belli Olmuyor, Çoğu Anti Piercingcilere Görede Yemek Parçası Gibi Duruyormuşş Ama Yakından Belli Olduğunu Biliyorum ![]() Ailenizden Habersiz Deldirmek Gibi Bir Hataya Düşmeyin, Benden Tavsiye İzin Alın Zaten Türkiyede Serbest Sokakta Bile Deliyorlar Ama Avrupa Ülkelerinde Yasak Zaten Ben İlk Kendim Delmeye Kalktım Hatta Çok Basit Ama Bir O Kadar Tehlikeli Kalın Anjiyokatı Aldım (Pembe) Terramycin Aldım Buz Dolabından Buzları Aldım Torbaya Koydum Press Yaptım (Deleceğim Yerin Üzerine) Sonra Açtım Ağzımı Soktum Anjiyokatı Sonra Messenger Başına Exper Arkadaşıma Göstermeye Geçtim Ağzımda İğneyle Meğer İğneyi Çıkartıp Naylonunu Kesmek Gerekliymiş Ben Kesmeden Piercing'i Geçirmeye Çalışmıştım Olmadı Sonra Hemen Bir Tattoo Mrkt'e Koşup Deldirdim Tabiii Dudak Şiş İçi Kan Doldu Oda Kan Revan Sterilize Olması Gerekli Kesinlikte Şiddetle Uyarıyorum ![]() |
| Offline |
|
|
|
#33 |
|
Junior Member
![]() |
Piercing'in Ucunu Takmadan Dolaşmakta Çok Zevkli Bir Durum Abidesidir İlk Zamanlar Yuttum Barları Bol Bol Bazen Yemek Yerken Damağıma Bile Saplandığı Olurdu Ama 2 Aya Kalmaz Alışıyor İnsan Şimdi Dilimde Gögüs Ucumda Göbeğimde Kaşımda Dudağımda Var
![]() |
| Offline |
|
|
|
#34 |
|
Junior Member
![]() |
dudağımı kendim deldim
ya meraba ben cok istiyodm piercing dayanamadm küpe we igneyle deldm tek ablam biliyor.annem ve babamda gizlemek için sürekli takıp çıkartıyorum.dudağımın altını deldim.ne yapmam gerek lütfen yazar mısın? |
| Offline |
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
Kaşımda, dilimde, dudağımda, iki göğüs ucumda hepsi ailemden gizli.. halada haberleri yok.. bende hepsini kendim deldim
neyseki bn o anjiyoketin etrafındaki plastik uyarısını bikaç arkiden daha önceden almıştım da sorun olmadı xD ![]() aynn bnde torbaya buzu doldurdum bide tuz döktüm içine donma noktası dşsn daha souk olsn die.. press ledim soktum iğneyi dudaıma taktım piercing.. nerdeyse topunu hiç takmıom harbiden sokakta dolaşırken dilinle takıp çıkarması çok zevkkli oluo ![]() ![]()
|
|
#36 |
|
Junior Member
![]() |
bende seffat takmayı dusunyorm kadıkoydekı adresınıze gelmeyı dsunuyorm bu aralar tek sorunm wr gzlı ypıcam ılk2 hfta fln soylemıycem alısana kdr. konusmamdan farkederlermı acaba ? :S
|
| Offline |
|
|
|
#37 | |
|
Member
|
Alıntı:
![]()
. . .╬ Heavy Metal ╬ kan,şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen,şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir (her kafa bu ironiyi anlayacak kadar basmaz!!) |
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:10 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr