![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
pıercıngımı yaptıraLı 3 gun oLdu we pıercıng cewresınde kırmızılıklar olustu we sanırım ıLtıhap kaptı napmam gerekıo ıltıhap kaptırmadan once pumidin pomat kullanıodum sımdı napmaLıyım ??
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
aynı durum benım kaşımdada meydana geldi şişti gözümden yaşlar aktı felan filan göz kremı aldım kurtuldum.
Tavsiye ettiği şeyi kullanmana rağmen iltihap kaptıysa bunu önce piercingciye söyle o birşeyler tavsiye eder Protex sabunu alıp köpürtüp köpüühğğlerini göbeğinin etrafına sürüp yıkarsan hijyen açısından .. x] |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
evet böle durumalarda piercingi yaptığın yere gidip sor..
Doktorada gidebilirsin ama doktorlar piercing e karşıdır yani çıkarttırabilirler.. eğer çok kötü olursa kıyamama gibi bi durum olmasın çıkar hemen.. daha sonra yeniden yaptırabilirsin nasılsa ![]() Bide piercing in G23 Titanium olmasına dikkat et.. Sahte Titanium lar var normal metali boyuyolar..eer onlardansa yaralar çok geç iyleşir yada iltaap kapar.. gittin yerden sertifika fln sor piercing markasıyla ilgili..
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:03 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr