![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
arkadasLar. ben yeni uye oLdum ama bi suredir takip ediorm yazıLanLarı..
![]() benim bi sorunum var. ![]() ben 14 yasındaym inanıLmaz bi piercinqqoLiğim ve piercing yaptrmak için ne qerekiosa yapmaya caLısıorm ![]() baya zaman once aiLeme bu konuyu actm.qzLi yaptrmak isdemiorm.babam kLasik babalar qbi.. tepkisi braz sert oLdu teyzemdede 2 tane piercing var ve babama sorduğumda aynen soyle dedi . ' qit yaptır.hevesini alasıa kadar eve qirme.teyzende kaL ! ''bu konudan sonra teyzemle konustm fln..şimdi konuyu tekrar qundeme qetiricem.fakat bu sefer kararlıyım.yaptrmak istiorm.. hemde dudaımın sol alt tarafına yani cenemin soLuna..teyzem bana izin aLablsem çok yardımcı oLucak annem suanlık sadece burnuma oLabileceini dusunuo sanırm.. ama ben burnuma isdemiorm. cenemde cok iğrenc durduğunu soledi.. Teyzemin arkadası steriL bi piercing studyosuna sahibi. ve işinde uzman. ah bi izin aLablsem.. ![]() bu arada ben izmirdeiym. bana su izin konusnda yardımcı oLablicek oLan varsa.. sizden rica ediorm bana yardm edn.. ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
18 yaşını bekle bence
)) sein durum vahim )
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
vaHim bLiorm
ama bi cozumu oLmaLı !ben 1 senedir bekLiyorum ! daha bekLiyemem . ![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Simdi biseler derdim ama evlatliktan reddedilme ihtimalin olduu icin ben susaym en iisi xD
![]()
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
dee
annemLer ynde bna kıyamaz .. ![]() en azndan evLatLıktan reddetmezLer xD işte onu yapmazLar yani soncda ben onLarn cocuğuymm *susma bence sole meraq ettm ![]() |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Off ya okdr yazmistim bisye bastim satfa deisti
iPod dan yazmasida zor ztn bi ra pc den yazarim ![]()
|
|
#7 |
|
Member
![]() |
DadLıımmm .. bu s0orunLaa heRKes qeLi0o bna .. ben deLİm yapı0orum .. herkes ailedEn yakInıo .. ama hc bSede Olmuo . iLk bsTaa bRas tepKi qösDerip tRip yaPıı0olar ama aLısılıo0 qdio
![]() bnmDe snn deDiqin qby duDamın saq alTında var .. bnCee kısLarda en h0s duRan yer .. saqın buRun fln dSünme .. oquLlar kapanır kpanmasDa hmen yaptır .. [sEnn bnY dinLe bnY ] |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:59 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr