![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar dudağımın altına yaptıracağım peki bunu guslde delik olan yerlerede mesela kulak deliğinede suyun girmesi farz ya, dudakta zor olurmu çıkartıp takmak acı verirmi veya.
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Kişisine bağlı olaraktan 1 - 1.5 ay gbi bi süreden snra çıkarp takmak çok kolay acı flnda vermio.. yani iyleştikten snra kulak deliği gbi..
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
çok teşekkür ederim sık sık çıkarıp takan arkdaaşlarda varmış sanırım onlar ne yapıyor merak ettim.
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Ben mesela deldikten snra topunu takmadım ailemin haberi yoktu çünkü 1-2 hafta snra takabildim ancak tatile çıkınca..
sürekli tak çıkart yapıodum iyleşmeden. bana bişe olmadı ama yinede tavsiye etmiyorum.. birine olmadı die sndede olmıcak die bişe yok ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:52 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr