![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
Bu sayfada DreamCatcher studiolarının adresleri ve Telefon numaraları var ordan bakabilirsin
![]() http://www.dreamtattoo.com/iletisim.html veya Güray abinin (spider) GSMi: +90 (532) 417 17-89 Dil delimi zor bişe değil, en acısızı ve düzgün biryere yaptırdığında da en sorunsuzu.. Delerken hareket ettirmekten falan korkma, rahatca hareketsiz tutabilirsin.. Zaten anında deliniyo reflex e zaman bile kalmıyo.. ![]() 1 Hafta yemek yememe mevzusu biraz karışık.. Dilin şişiyor. Uzun bar takman gerekiyor.. (Bir hafta da falan iniyor şişi ondan sonra kısa bar takabilirsin) Dilini elinden geldiğince az hareket ettirmen gerekiyor.. Konuşman bile bozulcak ilk zamanlarda ama sonra düzelir rahat ol ![]() Çorba vb. sıvı gıdalar tüketirsen bol bol sorun olamz.. olmadı serumu yersin Yemek yedikten sonra deldir bence.. Deldikten sonra mümkün değil yiyemezsin İlk hafta Alkol, süt ürünleri, sigara vb. ürünleride kullanma. Sigara dan falan bişey olcağını sanmıyorum ama yinede sen bilirsin.. ![]()
Just a regular guy, doing irregular things.. Tattoos + piercings, Stretched ears (1/2" or 0000g or 12.710mm or whatever), Religion free. Konu Owen tarafından (05-13-2011 Saat 08:16 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
![]() |
ya biri bana yardım etsiiiin . dudaqmı deldirdm ama piercingmi çıkaramıyorum nasıl cıkarıcaam .s
|
| Offline |
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
![]() |
sLm ya birisi bana aciL cvp verebiLir mi
: dudağımı deLdirdim(bursa) fakat acayip bi şekiLde şişti dudağım anLATAMAmmmm. çok gergnm korkuyorm normaL bi görüntü değil,şişer demişLerdi ama bu kdar da değiL sizce neden oLdu ve ne yapmaLıyım ![]() |
| Offline |
|
|
|
#24 |
|
Administrator
|
iç kısımda gömülme varsa çıkar
|
|
#25 |
|
Junior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#26 |
|
Administrator
|
takan piercingciye git o çıkarır
|
|
#27 |
|
Junior Member
![]() |
Ben dün alt dudağımın orta kısmını deldirdim. Adam tabancayla deldi . İğne çok acıtır dedi bende bişey demedim. şimdi dudağımın iç tarafı hafiften yarılmış gibi. Sizce ne zamana geçer ? Normal mi böyle bişeyin olması ?
|
| Offline |
|
|
|
#28 |
|
Administrator
|
tabancayla deldirmek doğru bir yöntem değil. kulak küpesi çeliktir nikel alerjin varsa büyük sorun olur.dudak en sorunsuz bölgelerdendir.genelde çabuk iyileşir.belki sorun yaşamayabbilirsin .küpeyi çıkar derim az kanar.tampon yap kan durur.yok çıkarmam diyosan iç kısmı kontrol et şişip arkadaki metal etine gömülmesin.gömülürse doktora git o çıkarır.hangi şehirdesin bana çağrı bırak 0532 417 17 89 güray
|
|
#29 |
|
Junior Member
![]() |
1hafta oldu gobegimi deldireli bi sorun yok ama o deligi kizarik bu normal bisi dimi bide arkada ta yazmis deri piercingi atmis o nasil oluyor bi aciklayabilirmisiniz
|
| Offline |
|
|
|
#30 |
|
Administrator
|
Enfeksiyon kapmış olabilir bakımını yapmaya devam et
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:46 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr