![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
![]() piercing de delim ücreti 25 ytl dir. küpe fiatları ise 20 ile 40 ytl arasında değişmektedir.düz renk sade bir küpe taktırayım derseniz gümüş rengi mor mavi yeşil renklerde mesela en ucuzu ve en güvenlisi olsun titanyum olsun diyorsanız delim dahil size 55 ytl ye maal oluur .wildcat piercingleri ile ilgili hiç bir sitede bulamıyacağınız açıklayıcı bilgi için aşşağıdaki linke tıklayınız http://www.dreamtattoo.com/wildcat_piercing.html www.dreamtattoo.com 0216 347 59 53 -0216 368 62 25 |
| Offline |
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
piercing ucu satıyo musunuz acaba
hep kaybediyorumda ![]() |
| Offline |
|
|
#3 |
|
Administrator
|
ewet satıyoruz stüdyomuzdan temin edebilirsin
|
| Offline |
|
|
#4 |
|
Administrator
|
kaş piercing
dudak piercing çene piercing göğüs piercing dil piercing yanak piercing dil bağı piercing burun piercing göbek piercing piercing kaş piercing dudak piercing çene piercing dil piercing burun piercing yanak piercing dudak dudak piercing piercing göbek piercing magazine piercing dersi piercing kursu piercing okulu piercing sertifikası piercing malzemesi piercing video piercing titanyum piercing wild cat piercing materyal burun delme kulak delme çene delme kaş delme göbek delme göğüs delme dil delme burun hızması piercing world body art piercing bodyart piercing photos piercing Pictures piercing resimleri piercing fotoğraf |
| Offline |
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Piercing kaş
Piercing çene Piercing dudak Piercing kulak Piercing göbek Piercing genital Piercing göğüs Piercing dil Piercing tarihi Piercing çeşitleri Piercing modelleri Piercing katalog Piercing resimleri Piercing fotoğrafları Piercing İstanbul Piercing Türkiye Piercing Kadıköy Piercing ustası Piercing uzmanı Piercing yapımı Piercing yapılışı Piercing bakımı Profesyonel Piercing Kalıcı makyaj bakımı |
| Offline |
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
mrblar ya bende ısıtoyrum ama acırmı ya
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
#7 |
|
Administrator
|
kan aldsırmak kadar acır
|
| Offline |
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
benim kaşımda ve dudağımda var hic acımıyor denile bilir taktırıken bide dilimi kestirmek istiyorum ama baya zahmetli işmiş sanırım ( bu arada bende bu işi örenmek istiyorum nerelerde örenebilirm bi kurs yadxa yardım alıcağım bi yer varmı )
|
| Offline |
|
|
#9 |
|
Administrator
|
piewrcing eğitimi veriyoruz ciddi iseniz cepten arayın koşulları konuşuruz güray 0532 417 17 89
|
| Offline |
|
|
#10 |
|
Administrator
|
iercing merkezleri,şirinevler,bahçelievler,sirinevler,bahc elievler,ataköy,atakoy,bakırköy
bakirkoy,yenibosna,güneşli,gunesli,güzellik merkezleri,güzellik salonları,cilt bakımı,cilt bakımı uzmanları, Gaziosmanpaşa,Göztepe,Gülhane,Güneşli,Güngören,Hal kalı,Hamdibey,Harbiye,Haznedar,İkitelli,İncirli,İs tinye,Kabataş, Kadıköy,Kağıthane,Kanarya,Karagümrük,Karaköy,Karta ltepe,Kazlıçeşme,Kemerburgaz,Kemerkantri,Keresteci ler sitesi,Kocasinan ,Küçükçekmece,Laleli,Levent,Mahmutbey,Maslak,Mecid iyeköy,Menekşe,Merkez Mahallesi,Merter,Moda,Nişantaşı,Ortaköy, Osmanbey,Pangaltı,Parseller,Paşabahçe,Samatya, Sanayi,Mahallesi,SanayiSitesi,Saraçhane,Sarıyer,Se faköy,Sirkeci,Soğanlı ,Şişhane,Şişli,Taksim,Tarabya,Tarlabaşı,Taşlıtarla ,Tepebaşı,Tophane,Topkapı,Tozkoparan,Unkapanı,Ümra niye, Üsküdar,Veliefendi,Yavuz Mahallesi,Yedikule,Yenibosna,Yenimahalle,Yeşilbağ, Yeşilköy,Yeşilyurt,Zeytinburnu,Zincirlikuyu, mahmutbey,kocasinan,bağcılar,bagcilar,haznedar,inc irli,merter,yeşilköy,yesilkoy,florya,yeşilyurt,yes ilyurt,osmaniye kartaltepe,cevizlibağ,cevizlibag,zeytinburnu,güngö ren,gungoren,çalışlar,calislar,istanbul evleri,koza evleri,emlak konut, esenler,bayrampaşa,bayrampasa,sefaköy,sefakoy,küçü k çekmece,büyük çekmece,kucuk cekmece,buyuk cekmece,başakşehir ,basaksehir,beylikdüzü,beylikduzu,Aksaray,Alibeykö y,Altınşehir,Ambarlı,Ataköy,Avcılar, Ayazağa,Bağcılar,Bahçelievler,Bakırköy,Başakşehir, Bayrampaşa,Bebek,Beşiktaş,Beşyüzevler,Beylerbeyi,B eylikdüzü, Beyoğlu,Bostancı,Büyükçekmece,Büyükşehir,Cankurtar an,Cevizlibağ,Cihangir,Çavuşpaşa,Çemberlitaş,Çiftl ik,Davutpaşa, Demirkapı,Mahallesi,Dolapdere,Edirnekapı,Eminönü,E senler,Etiler,Fatih,Fahallesi,Fatih,Fındıkzade, Florya,Gazimahallesi,anadolu yakası,avrupa yakası"> |
| Offline |
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
ok telefonu kaydettim kesinlikle aricam
Konu kayip_mezar tarafından (03-23-2008 Saat 11:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
ok ben gazide oturuyorum ama piercing yapan bi yer görmedin dudağımı gaziosman paşada deldirdim ben bu işi öğrenmek istiyorum gerçekten telefonunu kaydettim aricam
|
| Offline |
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
mrb ben yeni üyeyim bende piercing deldirmek istiorum nedense çocuk gibi korkuorum
![]() bana yardımcı olurmusunuz |
| Offline |
|
|
#14 |
|
Administrator
|
korkmana gerek yok uyuşturuyoruz zaten acısı kan aldırmak kadar rahat ol bekleriz
|
| Offline |
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
hmm peki tam net olarak nerde yeriniz ve nekadar hemen yapcamda
![]() |
| Offline |
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
ben dudagımı deldircem babam yakalamaması lazım ve tırsıyorum annem bılıo noluyy yaydım edinnn yas 17 msn bana yardımcı olun c.tesi aksam düşünüyorumm ltfnnn yardım et abicimmmm
|
| Offline |
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
msn deyım akşamları eklerseniz detaylı konusurz sizi ekledım ama dj_musti fln die baslıoo ltfnn yardım edin heycan bastıııııııı!!!!!
![]() babam görmemesi için dudagı tercih ettim !!! sizce belli olurmuu olmaz işlhh |
| Offline |
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
spider die bi abi sahıbıde sanırım
|
| Offline |
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
abi biri bakarmı buraya bende dudak deldiricem çhok belli oluyormu babamın görmemesi lazım .. rahat takıp çıkarta biliormuyuz acaba şimdiden tşk
|
| Offline |
|
|
#20 |
|
Administrator
|
aileden izinsiz piercing yapamıyoruz yaş küçükse tabii
yerimiz kadıköyde ptt nin olduğu pasajda kadıköy çarşısı no:60 |
| Offline |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr