![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
![]() aşşağıdaki linkden piercing modellerine bakabilirsiniz http://www.dreamtattoo.com/wildcat_katalog.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
teşekkürler güzel paylaşım
![]() |
| Offline |
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
ç0k qüseLLL .... 3'üncü pierCinq'imide Takmak iSti0rum Artık uqramam Lazım ßi ara
![]() DD :
ßir qün Siyah Renqe S0r ! Hep KaranLık içiNi yaKar, ßenßeyazDım KirLendim, Ta$Landım,yuhLandım,ßittim... ßir qün aL Sancım Çek qör ! Sinmi$ içiNe Kapanmı$ AqLar, ßir waR ßir y0k ßedenim, TerCihimde Hakkım yaTar... ...:::CaqLa:::... |
| Offline |
|
|
#4 |
|
Member
|
|
| Offline |
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
taktıramadım haLa
ya ka$ımı deLdirmek isti0rum ama tırsı0rum ßizimkiLer ewe aLmicak die ![]() heryerim deLik de$ik 0Ldu mK ![]() ![]() ![]()
ßir qün Siyah Renqe S0r ! Hep KaranLık içiNi yaKar, ßenßeyazDım KirLendim, Ta$Landım,yuhLandım,ßittim... ßir qün aL Sancım Çek qör ! Sinmi$ içiNe Kapanmı$ AqLar, ßir waR ßir y0k ßedenim, TerCihimde Hakkım yaTar... ...:::CaqLa:::... |
| Offline |
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
bugün dilime taktırıcam spider çok mutluyum
![]() |
| Offline |
|
|
#7 |
|
Administrator
|
gel bakalım bekliyoz
|
| Offline |
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
yaa süper cidden bende deldirmei düsünüom ama abim sorun oluoo..acaba deldirsem ewe geldimde cıkarsam bi sorun olurmu????bu arada dudak deldircem...bunu yanıtarsanız sewincemm..
|
| Offline |
|
|
#9 |
|
Administrator
|
tak çıkart yapamazsın yaparsan hem sorun olur hemde iyileşmez
|
| Offline |
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
sondan 5. süperr
![]() |
| Offline |
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
yha bnde yaptırcam ama hem daha 17 yasındayım hmde korkuorymmm
![]() |
| Offline |
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
slm ben yeni üyelrdnm.istanbldan uzakta biyerlerde yaşıyrm.bu yaz tatil icin istanbula gelcem we o zamn kasıma piercing yaptrmyı dusnyrm .aslında biras
korkyrm . ne kadr sonra cıkrlır? nasıl cıkrlır? denize yada hawuza girldgnde problem olur mu?ws..bu sorulrmı cwplarsanz sewnrm. Konu puccamerwe tarafından (06-01-2009 Saat 08:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
kimse yok muuuuu?
|
| Offline |
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
bende korkuyum bendensinn
ben deldirdikten sonra acımasından değil deldirirken acımasından korkuyom ![]() ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
hadi yaa
ben onu gectm walla acısndn pek korkmym sonrasndn korkym .sen nereye yaptrmk istyn? |
| Offline |
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
ya sorulrmı cwplayck kimsemi yok ya?
|
| Offline |
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
Sorularının cwpı ztn forumda var..
![]() yaklaşık 2 ay çıakrmaman gerekir.. (genelde pek dinlemeselerde) Eer bar şeklindeyse Piercing in iki ucu Toptur ve bnlar vida şeklindedir çevirir çıkarırsın.. Bar çıakrırkende acımaması için Thiocilline bnzeri bi kremle yağlarsın.. Daha iyleşmeden havuza girersen Anti bakteriyel sabunla (Protex benzeri) temizlemen lazım havuzdan çıkınca.. ama her defasında! Denize girmek sorun olmaz deniz suyu daha kolay iyleşmesini sağlar.. Hem iltaap için zatn Eczaneden Okyanus Suyu almamız önerilio anla işte ![]()
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
Ben 17 yaşındayım..alt dudaga siyah pirsing istiyorum ama düz olucak ve topsuz..en azından topu dışarıdan görülmiycek.. bu modeller elle çıkarılıyormu??
ne kadar kalması gerek dudakda?? yara çabuk iyileşirmi? |
| Offline |
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
bende yakında göbek piercingi yaptırcam caddebostan şubenizde bierde beğendim piercing onu taktırmak istiorm dışardan alınan piercingle yapıomusunz?
|
| Offline |
|
|
#20 |
|
Junior Member
![]() |
cwp için tesekkrler owen.gerci biraz gec oldu piercingimi yaptrdm neredeyse 2 ay olck
yinede sagol |
| Offline |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:37 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr