![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Junior Member
![]() |
Bende bugün dreamtattoo da göbek piercing i yaptırdım güray bey hatırlarsınız sadece okyanus suyu yeter demiştiniz simdi burada biokadin de kullanılmalı diye yazılarda var
kafam karıştı bu bakım konusuna tam bir açıklık getirebilir misiniz? |
| Offline |
|
|
#22 |
|
Administrator
|
okyanus suyu yeterli
|
#23 |
|
Senior Member
|
biokadin ve benzeri ürünlerde mikropları öldürüyor okyanus suyuda.. tabiiki okyanus suyu daha doğal..
|
#24 |
|
Junior Member
![]() |
yaklasık 4 hafta once gobegımı deldırdım cok ıyıydı ama dunden berı kabuk baglıo ve yan donuo cevırıken de acıo napmam gerek bepanten surmelımıyım
( |
| Offline |
|
|
#25 |
|
Junior Member
![]() |
biokadin yerine batiodin olur mu??
|
| Offline |
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
Biokadin yada Batikon kullan, her studio ayrı bişe önerio zaten.. Ben kaşımı deldirdiimde delen kişi Batikon kullan dedi ama Biokadin kullandım mesela..
|
#27 |
|
Junior Member
![]() |
ben dudağımı deldirdim 1 ay önce piercing takıldıktan 2 hafta sonra çıkardım ve halkalı bir piercing taktım bikaç hafta hiç birşey olmamıştı ama şimdi dudağımın içinde beyaz şişlik var neden olmuştur ve ne yapmam gerekiyo ?
|
| Offline |
|
|
#28 |
|
Junior Member
![]() |
ben dudağımı deldirdim 1 ay önce piercing takıldıktan 2 hafta sonra çıkardım ve halkalı bir piercing taktım bikaç hafta hiç birşey olmamıştı ama şimdi dudağımın içinde beyaz şişlik var neden olmuştur ve ne yapmam gerekiyo ?
|
| Offline |
|
|
#29 |
|
Junior Member
![]() |
cevaap verinn yaa çokk acill :/
|
| Offline |
|
|
#30 |
|
Administrator
|
piercing alerji yapmış olabilir stüdyomuza gelirseniz daha net cevap verebiliriz.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:36 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr