![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
selamlar ben dün caddebostan stüdyonuzda göbeğımı deldırdım. Internette okuduğum bılgıler hep günde 2 kez bıokadık solüsyün ve thıocıllıne krem kullanılması gerektığını yazıyor ancak dün benım poercıng'ımı takan bayan sırasıyla battıcon ve okyanus suyu kullanmamı söyledı... Kafam karıştı acaba hangısını yapmalıyım... Bır de bugün açık eczane bulamadığım ıcın sadece kulak pamuğu ıle battıcon uygulayabıldım, ağrım sızım, kanamam, şışme, ıltıhap, veya kızarıklık gıbı herhangı bır sorunum olmadı henüz sadece oynattığımda çok çok ufak bır acı var ama elımı yıkayıp bırazcık kıpırdatmaya gayret gösterıyorum onda da hıçbır problem yaşamadım. Bugün sadece battıcon kullanmış olmam bır sorun yaratır mı? Bakım önerılerınden hangısını uygulamalıyım? Bır de 19 nısanda taktırdım bu pıercıng'ı 22 mayısta denıze gırmeyı planlıyorum bır sorun olmaz değıl mı? Teşekkürler, ıyı çalışmalar dılerım.
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
yazdıklarınızın tümünü okudum hiç bir problem yok
aynen devam edin söylediğiniz tarihte denize girebilirsiniz problem yok isterseniz bana cepten ulaşabilirsiniz 0532 417 17 89 |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
Slm bnm de birr sorum olcakk dudaamı deldircm we deldrdktn 10 gün sonra tatile çıkıcamm acabaaa biii sorun yaşar mıım ??? cvblaın please
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
havuza girdikten her duş sonrası protex antibaktariyel sabun kullan bi şey olmaz.ama her seferinde
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
saoll gry abii sayendee bu c.tesi yaptırıormmm :d
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
bekleriz
![]() |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
daha dünden önce deldirdm dudagımn kenarını dudagım cok feci şiş nasıl iyileştircem bana yardım pls şimdiden tsk
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
![]() |
geçer ya:S
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Moral verdigin icn saol biras indi
![]() |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
senin sayende hersey fıstıgım xD
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
![]() |
bakk sen
![]() |
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
öleee
![]() |
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
Ben bugün deldirdim çenemin yanını. (dreamde değil) dudaktanaz uzak.ilaç almadım çünkü adam tuzlu suyla hergün temizlersem yeterli olcağını söledi.sonuçta adam sağlık görevlisi ama bnm içime sinmedi bu tuzlu su yeterli olurmu?
|
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
her piercing yapan ısını bılerek yapmıyor emın oll
![]() hele hele ıstanbul gıbı yerde ısını bılmeyerek we sağlıksızca yapan o kadar cok kısı warkı hayal edemezsin. bence gıt krem,anti-bakteriyel sabun falanda al duzgun we sorunsuz bır ıyıleşme süreci istiyorsan oyle yapmanı tawsiye ederim. |
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
aynn ya tuzlu su biraz basit kaçıo yani ne bilim :S :S şu biokadin solüsyon var dezenfektan bi çeşit ondan al kullan bnce bide DreamCatcher dan başka bi yere giderken 2 kere düüşün yoksa düşünmene bile gerek yok
![]() |
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
ya ben birşey soracağım kıkırdak deldirmeyi düşünüyordum kadıköyde güvenilir bi piercingciye gittim(dream değil) va oradaki kişi biokadin veya thiocilline sürmememi söyledi(biokadin; oksijenli su gibi hücreleri öldürüyormuş ve thiocilline ise krem olduğunda tozların falan yapışıp bakteriye hazır ortam sağlıyormuş) yalnızca antibakteriel sabun(protex gibi) kullansam yeterliymiş kafam karıştı yaa o yüzden de deldirmeyi biraz erteledim biri bi yardımcı olsa ??
|
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
Ahahah süper yha
BioKadin Ameliyatlarda falan kullanılan bi Madde varya Bölgeyi temizliyolar hani Kahverengimsi bişe işte o..Thiocilline ise Yaraların çabuk iyleşmesini sağlayan bi Deri Pomadı...BioKadin le Dezenfekte et..Thiocilline ile iyileşitr.. |
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
sen öle san
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:22 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr