![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
SELAM ARKADAŞLAR.BEN BU İŞE YENİ BAŞLADIM.HERKES GİBİ EVET BENDE BU MAKİNEYE SAHİP OLMAK İSTİYORUM.KENDİMİ GELİŞTİRDİĞİME İNANIYORUM TABİKİ AMACIM HEMEN GİDİP İNSANLARIN ÜZERİNDE DENEMEK DEĞİL SADECE SAHİP OLUP KENDİMİ GELİŞTİRİP İSTEYEN ARKADAŞLARIMA BEDAVAYA YAPMAK.
İNTERNET SİTELERİNDE DOLAŞIYORUM ÜRÜN SATAN SİTELERDE FELAN AMA MAKİNELERE GÜVENMİYORUM.ÇİN MALI ALMAYIN DİYORLAR AMA BEN ÇİN MALI OLUP OLMADIĞINI RESİMLERDEN GÖRÜNCEDE ANLAYAMIYORUM. sahibinden.com da var bir sürü dövme makineleri benim almak istediğimde http://www.sahibinden.com/search.php?b%5Bsearch_text%5D=TEK+MAK%C4%B0NADA+KA MPANYA+NO%3A5 bu alet.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.neye güveneceğimi kime güveneceğimi gerçekten sapıttım.ucuz fiyata gerçek adam gibi çalışan çizim yapabilceğim gölgelendirme yapabileceğim bir alet istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum ustalarım.teşekkür ederim. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
50 tl ye alacağın makina tabiiki çin malı.
bu işi gitar öğrenmek gibi düşün 100 tl lik gitarda var 5000 tl lik gitarda paran az ise al onu ama param var bi kere alayım dersen dreamtat2@gmail.com dan volkanla irtibat kur derim
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
param var bi kere alayım dediğim alet ne kadara gelir bana.en ucuzu oda.
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
malzemecilerde insan vucudu ile uyumlu aynı özelliklerde suni deri biçiminde petler satılıyor
onlarda öğren bilgi için 0532 417 17 89
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:22 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr