![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
yaklaşık 4.5 ay önce dudaıma piercing taktrdım okulda sorun olmasn die sadce barı takıp bant yapştrıodumm hocalarn bazıları çakınca 40.dk çkarmak zorunda kalıyorum ve tenefste tkmaya çalışrken grmiyoo yani arka taraftan bar hafif grio dşarı çkmıoo nedenn ya bayada zamn oldu ?=(((((( ve şmdi dsipline gtmemek içn çkarmak zorndaımkaç gnde kapanr?
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
aslında çok fazla bilgim yok ama benimde dudağmda piercng vardı iltihap olduğu için 5. haftda çıkarmak zorunda kaldım ve çok çabuk kapanıverdi
, ama seninki 4.5 ay olmuş normalde o kadar süre de iyleşmiş olması ve kapanmamsı gerekirdi ama sanırım sürekli takıp çıkardığın için bar dışarı çıkmıo olabilir .. |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
kapoat orayı bastan del
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Alıntı:
displinle ne lakası var bnde olulda takıom ama barını..hiç bşe diyemiolar ![]() ![]()
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:58 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr