![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba forumdaki ilk postum danışacak başka biryer bulamadım çünkü
izmirde yaptırdım piercingimi durumumu anlatayım: 1 hafta önce yaptırmıştım dün tekrar aynı yere gittim ve değiştirmek istediğimi söyledim onlarda bana iyileştiğini ve değiştirebileceğimizi söylediler.değiştirdiğim yeni piercingim halka. sorunum: halkayı çevirdiğimde çenem acıyor acaba bu normal birşeymi yoksa bir sorun mu var?(ayrıca değiştirdikten sonra çokca bira ve sigara tükettim bunun için enfekte olmuş olabilirmi?) şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Ya acıması çok normaL bişi hatta iLk 2 ay acır yani hiç dokunma sen çevirme fLn boşwer .. Hiiiiiih abi naptın sen
AlkoL çok zararLıdır yaa çok acıyosaa onun etksdrr yanii sakın yapma iLk 2hfta içme bişiLer bende az çekmdm aLkol yüzünden ama acıması normaLdir normal koşullrda (: |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
çok içince hissetmion bşe xD xD
![]() ![]()
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
1hafta kısa bir süre iyilesmemistr igrenc bir acısı olur morali bozar
tam iyilestimi tut kopar cek gne acımaz 1ay bklemen lazm dayannn
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
alkol sigara cartcurt bisi olmaz agzını yıkıosan pislik bisi deilsen hiçç kasmaa korkma dostum
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
1 haftada nası iileşir yha :S
bn 3. haftadan snra halka takmaya bşladm :S
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:45 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr