![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Dudagımın altını deldireli 3 gun oluyor aile isin vermedigi içn topunu cıkartıyorum yanlarında ama bar kısa ve içe gömülüyor 2 gün kısa barla idare etmek zorundayım bu sürede şişermi ? şişmesi dısında bi sorun olur mu takarken deligin zorlanması fln :S
Konu Lady_in_Black tarafından (10-11-2009 Saat 08:47 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() |
merhaba ... sisme olayı yaklasık 1hafta boyunca olur barın tam uzunlugunu bilmeden bar kısa diyemeyiz neden dersen belki su anda takılı olan bar uzundur ve dudagın sistir .. ama gende daha uzun bi bar kullanmaısın ayrıca 3 gün lük bi piercingi takı cıkarmak risklidir enfeksiyon kapma olabilir daha dikkatli olmanız lazım bakımını aksatmamanız lazım ...
ve ucunu cıkardıgınız zaman ise yemek te vs. dikkatli olun yutma olayı olmasın diye ayrıca yatarken mutlaka ucunu takın. |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
2 kez fln cıkardım su ana kdr ilk cıkardıgımda cok az kanama oldu diğerinde herhangi bisey olmadı artk cıkaramıorm zaten iltihap olucak diye . Dudagım sis deil bakımına cok dikkat ediorm ama takıp cıkardım işte , sismesnden korktugum içn uzun barlı piercingle değiştirmek istiyorum cok riski var mı bunun :S
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
![]() |
uzun barla dagistirmenin riski yok yani aldıgın yerde dikkatli etmen lazım sterill ve cerrahi celik yada titanyum olmasına aldıgın gibi direk orda degistirirsen sorun olmaz ama ters giden bsiey ler olduguunu sezersen yada hissedersen deldirdigin yere yada baska bir piercing tattoo std git bi göster ........
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
saol.. bi de iltihap olrsa eger nsl anlayablrm ille cıkartmak zorundamıyım
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() |
bakımını aksatmadıgın surece iltahap olcagını sanmam ama genede olursa piercing küpesini cıkaratmak kalıcı bi cözüm olabilir agız ici olusana agiz ici kremi ile gecire bilirsin .. olustugu zaten gözükür sivilce tarznda sisme olur zamanla iltahap akarda anlarsın yani. iste küpeyi cıkartıp takarken dikkat edersen ilk baslarda bu yaklasık 2 hafta falan sonrarısında bisey olmaz. hatta biraz daha zaman gectiginde anlıycaksınki aslında kulagındaki küpeden farkı kalmaz ......
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
off iltihap oldu sanırım
sisti ve kızardı deligin etrafı . Sadece piercingi tkaıp cıkarmakla boyle bsey olablr mi cunku cok dikkat ediordm temizligine fln :s |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
![]() |
ozaman iltahap olmamıstır yeni delim islemi oldugundan dolayı küpeyi cıkartıp takmandır kızarıklıgın ve sisligin nedeni bu tarz olaylar yasamamak icin 1 ay olmadı 2 hafta küpeyi cıkartmamalıydınız gecmis olsun sislik ve kızarıklık bi kac gün icinde gecer tabiki gene küpeyi cıkartıp takmazsanız bu delinen bölgenin gec iyilesmesine neden olur....
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
saol ya gecti zaten su an..
![]() |
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
güle gül e kullan xD
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:35 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr