![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba arkadaslar ben burda yeniyim ve bir kaç sorularım olacak
![]() Bu ilk dövme yaptırmam olucak ve biraz korkuyorum özelikle o makinanın sesi çok korkutuyor birde ben bileğime kemal atarürk yaptırmak istiyorum sizce çok acır mı ? 2 . sorum şu sizce günah mı? Ben bu konuda fikrimi söylim bence değil ibadetimizi kalben yapıyorsak cevap verirseniz çok sevinirim biraz amatörüm ) |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
cevap yok mu
|
| Offline |
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
) sessiz makinelerde var seçtiğin bölge çok acıyan bir bölge değil. Günah mı ? Bu konuda bir çok şey söylenir sen fikrini söylemişsin bende fikrimi söyliim o günaha kadar ne günahlar işliyoruz ama ibadetine engel olmaz ![]()
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
fazla canının yanacaqını zannetmiyorum özellikle seçtiqin bölge... ses için mp3 playerınla qit stüdyoya
qünah konusuna qelince bunun tek qünahı vücuduna qereksiz yere çektirdiğin acı abdest kabul olmama durumu söz konusu bile değil için rahat olsun
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
Sesinden Pek Çekinme Hani Havlayan Köpek İsirmaz Hesabi
Korkmanı Gerektiricek Birşey Yok. Ben Koluma Gayet Büyük bir K.atatürk Yaptirdim Pek Hissetmedim ve 9 numara İgne ile Yapıldı hiç korkma ![]() |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:30 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr