![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Naber Forum nihaha
ArkadasLAr ArkadasLAr aRAnızdaa Nese ya ben kaşıma piercing yaptırdım fakat bu barın boyu cok buyuk lan sankı annemınde dıkkatını cekti benımde sımdı cıkarsam cıkmaz cıkarmasam ayrı 2 ay dursun dedı sonra nabarsan yaparsın dedı pıercıngcı gayet de guzel basarılı deldi nihahahaha piercing atması olayı varmış hee bir de kaşların düşüyormus Taktıran arkadaşlardan bi bilgi istiyorum gercekten bolemıdır banada mı yazık olucak ?? - son sorum 2-3 yıl taktım sonra cıkardım bu ız cok mu bellı olucak ?? bi de ben pıercınglerın en buyugunu mu ne sectım buyuk gıbı bıraz goz kirpıklerımın bıraz ustunde delerken herkesı aynımı delıyolar cyanı cıkarınca cok mu bellı olr bi de mesela dıyelım buyuk delıolar o zmn da ben kucuk pıercıng takamaycak mıyım ? hayvan gibiyim biliyorum cevaplarsanız burda cok bahtiyar olacaağğğğğğğğhm teseKkurLer . bundan sonra burdaim ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
düşmes kaşın falan yalan .
haif iz kalır büyük yerine küçük takarsan tekrar yara olablr
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
kaç ay cıkarmamam gerek bunu ? bir de bu büyük delime iyice kıl oldm takamayacak mıyım küçük ya :S
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
ölünceye dek!
![]()
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ölünceye dek!
![]()
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() |
öncelikle hoş geldin!
piercingini delimden sonra en az 1 ay süreyle çıkarmaman gerekir.. bakımı aksatmadan yaptıgın sürece çok kısa bir sürede iyileşir ama bu süüre herkezde aynı olmaz yani ortalama 1-3 ay gibi sürelerde tamamen iyileşir ve küpeni istedigin zaman çıkarp taka bilirsin...2-3 yıl sonra çıkardıgın da küpeni izi çok fazla belli olup olmaması senin derine ve yaşınla alakalı .... ayrıca büyük piercingden kastın uzun bar sa ilk delimlerde takılır onlar daha sonra isteye baglı olarak degiştire bilirsin .. uzun bar takılmasının sebebi ise piercing uygulanan bölgede oluşacak şişten dolayıdır. ama büyük diye bahsettigin eger 1.6 lık falan barsa bunu 1.2 oranına 1.4 oranına düşüre bilirsin ... |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
1.si - bnmde kaşımdaki 1.6 dı sanırım ama arada bi 1.2 de takıom bşe olmuo..
korkma bn yanındayım nihaha2.si - ilk kelimeyi okudumda... Etraf soğudumu ne ![]()
Just a regular guy, doing irregular things.. Tattoos + piercings, Stretched ears (1/2" or 0000g or 12.710mm or whatever), Religion free. Konu Owen tarafından (06-27-2009 Saat 02:43 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
an itibariyle şişlik belirgin bi halde 3 qün kaşımın etrafında olan kanları dün temizlemistim protexle pıercıng yerı arımıyor fakat gozumden yaşlar geliyor sabahtan beri fazla uyuyamadım gec yattım ondandır diyorum sizce ??
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
an itibariyle şişlik geçti.İlaçları doğru sürünce bir şey olmuyormuş bunu gördük.Ben metalciyim bana birşey olmaz ayaklarını felan bırakalım.Bakanlar olursa yane
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Metalciye olmaz bşe
![]() ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:21 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr