![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Ya ben kaş piercingi yaptırmak istiyorum ama tabiki okulum var pierncing zırt bırt takılıp çıkarılırmı
Bİrde bir korkum var benim kaş dökmesi felan bişiler duydum bu doğrumu? yaptıdıktan sonra okula gideceğim için çıkartırım delik kapanırmı? şimdilik sorularım bu kadar ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Member
![]() |
yaptırdıktan sonra uzun bir süre çıkartmaman gerek yani bildiğim kadarıyla zırt pırt çıkaramazsın
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
arkadaşında dedqı qbı en az 2 ay cıkarmaman lazım kaş düşmesi falan hikaye onlar öyle bırsey yok.
2 ay normal we duzenlı bakımını yaparsan okulda en fazla 6 saat ıcınde tekrardan takmazsan kapanır bazı kısılerde 5-10 dakıka ıcınde kapanmaya başlıyor diye duydum ama ne kadar doğrudur onu bılemem. |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Member
|
ßak canım kaRdşm benm xD
ÖncéLikLé yüRekLi oLman lazm vallahi benim ailem duysa beni öldürr diodm . qiitim piercingciye abi del dedim iğneyi soktuğu an herşey btti sanki benm için ,içimden dyormqi ulan can nasıl adamsın sen xD Nyse Sana tavsiyem şeffaf piercing taktır . öLe şişti kızardı kafana takma onları . toplarını demir al İsdediğin zamn toplarını yuvarlayarak çıkartırsın Barı içinde kalsın bi problem olmuyo ! . Asla çıkaRma ama Korkma düşme felanda olmaz !! |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ılq 1 ay toplarını bıle cıqarmıcaqsn
![]() |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Member
|
valla ben çıkaRtyrm
qçen pazar deldrmştm . toplasan 4-5 saat takılı durmuştur |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
ailem bişe demez heralde dayanamazlar bana onda problem yok
Acımasındanda kormuyorum Yaz tatilinde yaptırırım olmassa korkularım deliğin kapanması ![]() kaş düşmesindende korkuyordun biraz cesaretlendim şimdi ![]()
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
![]()
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
dikkat et şeffaf alıcam dıe japon malı selerede bulasma
![]() |
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Member
|
Yani
ama koRkun oLmasn meRk etme . zatn o koLtua otrdunmu herşey btio sanki xD kaş düşmesi feLnda oLmaz hiç meRk edme mudLu mesut kuLLnırsn . ama toplarını takıp çkaRtRken dkkat et düşürme xD ben nerdeyse 20 tane top kaybettm xD |
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
biri biyerde kim 20 top kaybettide sen buluon gbi bşe derse seni örnek göstercem
xD xD |
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
snnqi qsl asıl nası becerdin yha okdr kaybetmeyi
bn deldirsem gözm gbi bakarım o toplara ![]() |
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar benim bir sorum olacak kaş piercingi ile ilgili. 1 seneye kadar evleniyorum allahın izniyle. Evlenmeden önce kaşımı deldireyim hevesimi alayım diyorum. Evlenmeden 1-2 ay kadar önce piercingi çıkartıcam. delik tamamen kapanır mı? evlendikten sonra kayınvalide falan çok üstüme gelir delik kapanmazsa =(
|
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Administrator
|
izi bir süre kalır
ama sonra kapanır
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
Sizi sorularımla çok bunalttım kusura bakmayın ama o izin tamamen kapanması ortalama kaç ayı bulur ya da kaç seneyi :S
|
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
hiç sene
![]() |
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
ya ben okula gidiyorumda takıp çıkaramam bunun görünmeyerek takılan bi şekli yokmu sadece demirini takıp toplarını takmasan
![]() |
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
![]() |
ya ben yaptırcamda okula falan gidiyom tam olarak kaç gün kalması gerekio ayrıca demiri tek taksak topları takmasak nasıl olur cevap alabilirsem hemen sewinirim
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:20 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr