![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba arkadaşlar. Ben bundan 4-5 ay önce Ankarada kaşımı deldirdim. Deldirdiğimden beri kaşım sürekli iltihaplanıyor.Öyle abartı şekilde bir şişme veya iltihap akma durumu yok. Deldirdiğim yeri aradığım zaman 'kantaron' kullanmamı soylediler.Kullanmaya başladım bi değişme olmadı. Barı değiştirelim siyah barda ne kadar olsa boya vardır dediler. Gittim değiştirttim titanyum taktırdım.Ama hala aynı hiçbirşey farketmedı.Ozellikle gece cok rahatsız oluyorum uykudan uyanıyorum içi cayır cayır yanıyor ve her oynatmamda iltihap geliyor. Ne yapmam lazım? Çıkartmak istemiyorum 3 tane piercingim var ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum.
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
malzemeden kaynaklanıyor olabilir biraz daha uzun bar kullanmayı dene yada tamamen iyileşene kadar takma daha ciddi sağlık problemleri yaratmaması adına....
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Yada vücudun yabancı maddeleri kabul etmiyor.. yani piercing e uygun değil.. Herkes piercing takabilir diye bişe yok..
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
Dediğim gibi vücud kabul etmemesiyle alakası yok 1 hafta once 1 piercing daha taktırdım yine sorun olmadı. Deride incelme veya zedelenme gibi birşey de yok. Sağ tarafta çok kılcal damar olduğu bu yüzden normal olduğu çok aşırı olursa tekrar krem sürmem gerektiği,abartı birşey olmadığı söylendi.. Teşekkür ederim cevaplarınız için ^^
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:19 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr