![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
millet bse sorucam sze bn kulagmı ve dudagımı cok kez deldm hatta arkalrımada KASIMdada olsun istioırum acaba kndm delersem kör olma ihtmalm vrmıı???????
![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Ben kendim deldim serum iğnesiyle
hiçbişey olmadı bende ama ilk defa deniosn bisey diyemiycem![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
kendine füvenıyorsan del mkrop kapmaz bn bakarım hallederm canım tatlı deil diosan kendin del kardeş !
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
Bence admine dnış
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() |
ya şu kendi kendinize deldikten sonra piercingi nasl takıyorsunuz??????
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
xDxD nası mı takıoz
![]() şimdi şu Angiocath (Anjiyoket) iğneler varya işte o iğnenin etrafında bi plastik kılıf var.. İğneyle deldikten sonra Metal olan iğneyi o plastik kılıfın içinden doru çıkartabiliosun.. Bölece sadece dudaında falan yada artık hernerdeyse işte orda sadece o plastik kılıf kalıo..... O plastik kılıfın içi boş ve piercing in girebilecei kadarde geniş..Girmesede plastik olduu için zorlayınca genişlio plastik ![]() ![]() herneyse ucuna piercingi takıosun snra yawaş yawaş o plastik kılıfı delikten çıkarıosun bölece kılıfın yerini piercingin çubuğu alıo ![]() snra piercing tamamen girdikten snra piercingin ucundan plastik kılıfı çıkarıosun.. topunu takıosun piercingin hayırılı olsnnnn ![]() nası ama kısa dme ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:15 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr