![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
efenim şimdi merhabalar yeni kayıt oldum
ya etrafımdan duyduğum şeyler beni rahatsız etti o etrafımdan duyduğum şeyleri hatırladığım kadarıyla yazıcam cevap verirseniz çok iyi olucak ayriyetten deldirdikten sonra yapmam gerekenlerdi araya kaynatı vericem bilgisi olanlar yazarsa iyi olur kafam zaten çok karşık 1-Sinirlerle ilgili bir risk var mı? (felç vb.) 2-Spike,bar hangisi daha sağlıklı tam adlarında bilmiyorum bide hangi malzemeden olması daha iyi titanyum vs. 3-Delme işleminden sonra ne kadar bir acı dönemi var? 4-Deldikten sonra iltahap kapmasanı kesinlikle istemiyorum nekadar zaman çıkarmamam lazım hijyenliğini hangi ürünlerle,nasıl sağlamam lazım ? 5-2.5-3 yıl sonra deri onu attığı zaman iz kalması,kaşda seyrelme vs. oluyormuş deri kendi atmazasa ben çıkartırsam böyle şeyler olur mu? 6-Malumunuz yaz deldirikten ne kadar sonra denizdi havuzdu girebilirim? |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
1- İşini bilen biryerde deldirirseniz bu risk sıfırlanır
2-Titanyum taktırın gerisi farketmez 3-Bu kişiye ve acı eşiğine göre değişir, ama sadece delim sırasında ve piercingi yerine oturttururken azıcık bir acı hissedilir normal olarak 4-1 hafta terramycin kullanın. Daha sonra eğer rahatsızlık hissederseniz barınızı değiştirtebilirsiniz.Daha sonra bir sorun çıkmazsa rahatça kullanabilirsiniz, kapanmaması için daha çok zaman gerekli 5-İz kalması olabilir ama belirli bir süre için. Daha sonra o izler kapanır. Zaten siz kendiniz çıkartsanız bile orada delik izi bir süre kalacaktır. 6- Özellikle havuzda çabuk enfeksiyon kapabilir siz yaranız tamamen iyileşmeden girmeyin. |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:14 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr