Help me.. (: <yeterince bilgisi olan içeri lütfenn simdiden çk tskler> - Dream Tattoo Forum
Dream Tattoo Forum  
dövme,piercing,tattoo dövme,piercing,tattoo

Geri git   Dream Tattoo Forum > Piercing > Piercing İle İlgili Sorularınız

Seçenekler Stil
Alt 06-06-2011, 12:56 PM   #1
DraCuLa
Junior Member

DraCuLa is on a distinguished road
Arrow Help me.. (: <yeterince bilgisi olan içeri lütfenn simdiden çk tskler>

Arkadaslar ben yeni üyeyim ve ilk defa piercing yaptırıcam (dudağıma). Birkac sorum olucak. Biliyorum sorulan sorulardan gına geldi size ama bu bnm içn çok önemli anlayn lütfen.. Lafı fazla uzatmadan direk konuya giriyorum.. umarım cevap alırım..

1. Ben halka piercing yaptırmayı düşünüyorum fakat arklar halka piercingin kolay takıp cıkarılamayacağını söyledi. Piercingimi takıp cıkarmak için kerpeten gibi bi alet gerekiyormuş galiba. Piercingin yanında bu aletide mi almam gerekiyor?

2. Duyduğuma göre ilk önce direk halka piercing takılamıyormuş. İlk başta başka bişey takılıcakmış galiba. Yani 2 tanemi piercing alıcam ben?

3. Yaranın iyileşmesi için kullanıcağım jel, krem vs. bunları yaptırdığım yer mi verir yoksa bn ayrıca mı alıcam? yaptırdığm yer vericekse bu fiyata dail olrmu?

4. Yara iyileştikten sonra halka piercingimi taktırmak içn 1 ay sonra tekrar yaptırdığım yere mi gitmem gerekiyor?

5. Ben Antalyadayım şuan. Burda bir çok piercing-tatto salonları var. Ama hangisi iyi, kaliteli olduğunu bilemiyorum. Para önemli değil bilen biri en kaliteli yeri söyleyebilir mi acaba? Veya kaliteli olup olmadığını nasıl anlarım? Dream Tattonun Antalya şubesi var mı?

Aklıma gelen sorular şimdilik bukadar. Cevap verenlere şimdiden çokk tşkr ederim..

İyi GünLeriniz oLsn ..

Konu DraCuLa tarafından (09-15-2011 Saat 11:39 PM ) değiştirilmiştir..
Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-09-2011, 09:08 PM   #2
DraCuLa
Junior Member

Arkadaslar 25 kisi bakmıs ama cvp veren yok mu yaw Gercektn ck önemli olmasa yazmazdm lütfn cvp bkliorum..
Alt 06-13-2011, 11:05 AM   #3
DraCuLa
Junior Member

Yardıımm Hellp
Alt 06-14-2011, 09:33 PM   #4
DraCuLa
Junior Member

upupupupupup
Alt 06-15-2011, 03:22 PM   #5
DraCuLa
Junior Member

. . . . . .
Alt 06-30-2011, 12:23 PM   #6
Owen
Senior Member

Owen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Owen is on a distinguished road
Owen - AİM üzeri Mesaj gönder Owen isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

1- Evet topsuz halkalar için kerpeten benzeri iki alet var. Biri kapamaya biride açmaya yarıyor. Ancak bunları satın almıyacaksın zaten pahalıdırlar

2- Yoo ilk seferde de halka takılabilir.. Ben taktırmıştım.. Ama ilk önce barbell ve labret (Düz piercing) takman da iyi olabilir.. 2 piercing alabilceksen al.. Önemli olan tek bişey var, ilk piercingin mutlaka G23 Titanium olsun.. O pahalı olcaktır.. Sonra alacağın Tıbbi çelik (316L Surgical Steel) olabilir.. O daha ucuzdur..

3- Kullanacağın Jel ve Krem benzeri ürünleri eczaneden alacaksın.. Piercing studiolarında verilceğini pek sanmıyorum ama bellide olmaz Ama vercekse de fiyata dahil değildir.. Extra para ister.. (Ben ilk Biokadin (Antiseptik Solüsyon) ve Thiocilline (Deri Pomadı) aldığımda 10TL falan tutmuştu eczanede..)

4- Hem evet hem hayır.. Yani bir studio ya gitmen konusunda evet.. Ama illede ilk gittiğin studio olması şart değil.. Profesyonel olan herhangi bir studio olabilir (Bazı studiolarda bu tür aletler bulunmayabiliyor ) ..

5- Bu konuda yardımcı olamııyacağım.. Ama Dream Catcher sadece Istanbul da

Ayrıyetten.. Bu konuda yardım etmeyenler şu sebepten dolayı yardım etmemiş olabilir. Piercing ini nerene yaptırcaksın??? Yazsaydın keşke.. (Dudak gibi geldi bana)

+Sorry: Geç cevap.... Uzun zamandır girmiyorum siteye..
Stretched ears (1/2" or 0000g or 12.710mm or whatever),
Religion free.

Konu Owen tarafından (07-18-2011 Saat 01:38 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 09-15-2011, 11:42 PM   #7
DraCuLa
Junior Member

Cevabınız için çok teşekkür ederim geç olsa da işime yarayacak bilgiler ) Bir de bu halka piercingi çıkarmak için ne yapıcam? Takma-çıkarma işlemleri için hep piercing studiolarına mı gidicem? Ayrıca piercing yaptırmaya gittiğimde adama ne demeliyim? en kalitelisinden yap fln mı? Ya da ben G23 Titanium istiyorum mu? Takma işlemi sonrası ne gibi krem, jel almalıyım? Biokadin (Antiseptik Solüsyon) ve Thiocilline (Deri Pomadı) yeterli midir? ve bunları nasıl kullanıcam?

Seçenekler
Stil