![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Junior Member
![]() |
nıye sağ solu dınlıyosn aç kuran ı oku gunah mı değil mi öğren ben okudum ve yaptırdım dövmemi sen karar werıceksın zaten okuduğnda
|
| Offline |
|
|
|
#22 |
|
Junior Member
![]() |
Arkadaslar, dovme hakkinda gerekli açiklamayi Mustafa Islamoglu yapti, linki yaziyorum:
http://www.izlesene.com/video/tv-dov...-midir/1645921 |
| Offline |
|
|
|
#23 |
|
Junior Member
![]() |
Bence bu konuda en iyi düşünce sizin kendi düşüncenizdir. Dövme günahtır veya değildir. Allah herkese akıl vermiş. Bunun cevabını en iyi siz bilirsiniz. Biraz düşünün. Yorumları okuyun ve kendi kararınızı kendiniz verin. Biz burda ne desek yanlış olur.
|
| Offline |
|
|
|
#24 |
|
Junior Member
|
öle ailem olsun dövme değil küpelerimi çıkarırım bea
![]() |
| Offline |
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
![]() |
sorunlumusunuz arkadaşım.
1. çevrendekilerden sanane 2. si günahsa günah sorumlusu sensin 3. sü gerçek dövme yani kalıcı yani iğne ile yapılan dövme deri ile et arasına işlenen boya ile oluşur.Yani güzel kardeşim derinin üstüne değil altına olur.Abdest alırken derini yüzüp etinemi su deyiriosun.Kına ve yapıştırma dövmeler abdest tutmaz.Nedenmi?Kına ve yapıştırma dövme derinin üstüne yapılır.Abdest alırken su derinin üsütndeki boyaya deyer . Hepsinden önemlisi senin ve Allahın arasındaki meseledir.Sen hesap vericeksin.Beyin senin vücud senin. |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:37 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr