![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhabalar..sorumu yanlışlıkla dövmeler kısmına yazmışım o yüzden buraya yeniden yazıyorum arkadaşlar..20 gün önce göbeğimi deldirdim fakat biraz yamuk duruyor gibi bu da ben de takıntı halini aldı..bu yüzden yeniden deldirmek istiyorum fakat piercingi şimdi mi çıkarmayalım yoksa birazcık iyileşmesini mi beklemeliyim..bir de delik ne kadar sürede kapanır?yardımcı olursanız çok sevinirim..şimdiden teşekkürler..
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Deldireli çok Olmamış O Yüzden çıkarmanda Bi Sonun Olmaz Bi Kaç Saat Içinde Kapanır çıkarttktan 1hafta Sonra Deldirmen Senn Için Iyi Olur
![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
ya bna br yrdımcıı olsunnn...
pierncq tktıralı 5 hfta oldu cmrtsei günü ckrmam sart.5 saat fln sonra tkcam kpanrmı kpanmamas içn napmam gerek |
| Offline |
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
Eqer önden qörünüyosa da üstüne krem falan sür ucuk cıktı bisiLer uydur ![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
5saat cıkarmam sart dıon
cıkar bisi olmas ama sonra geri taktıgında olcakları düsün 1. geriye takmaa calıstıgnda cok canın yancak 2. kesin iltihap kapcak yaralancak bunların üstünden glrm diosan cıkar
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
memenmi kapandı
![]()
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
xD xD evett denedmm kpanyomuş
ama yorgan ignesini baticonlayp üstnden geçtm actm bska bitne tktm cok sağLklI ![]() |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
çok sağlıklı bi operasyon evet
![]() ![]()
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
qöbeq büükmü
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
slm herkese ben buraya yeni üye oldum göbeğimi deldirmek istiyorum seneye önce bilgi toplamak istedim
göbeğim iyileşene kadar titanium piercing takıcam fakat iyileştikten sonra başka taksam yani tamamen iyileşince sorun olur mu ?? |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
heeyyy yardım edin daha çok sorum var
![]() |
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
Göbeğime piercing yaptırmayı düşünüyorum.Fakat uzun zamandır araştırdım ve genelde iltihaplanma,asimetrik delim gibi birçok sorun belirtilmiş internette.Bir de delim sırasında ne kadar uyuşturuluyor ne gibi bir acı söz konusudur öğrenmek istedim.Muhtemelen dreamtattoo ' ya cumartesi günü geleceğim.O yüzden yarın akşama kadar bir cevap yazarsanız sevinirim.teşekkürler
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:31 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr