![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Yine ben ve sorularım...
)Göbek Piercingimin üst yeri biraz kabuk bağladı. Bunun nedeni ; sanırım sürdüğüm kremin,meğersem alerji kremi olması )Acı yok-kızarıklık yok. Sadece bir yara ve arada sırada delikten çıkan azıcık sıvı. Bepanthene Plus almam yararlı olur mu ? Yoksa önereceğiniz başka şeyler var mı? |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Herşey normal görünüyor
![]() Rutin bakım ve temizlik dışında bişe gerektirdiğini sanmıyorum.. ![]() - Bepanthene Plus... güvende hissettirecekse kullan.. ne zararı olabilir ki?
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Meraba eger yardımcı olursanız cok mutlu olurum(:
Ben kulagmı deldirdm fakat okuduğum bır yazıda tabanca ıle delımın kıkırdagı parcalayark gectıgı yazıyor ama suana kadr kulagmda kesınlıkle bır sorun olmadı ama bısey olablrmı? Birde ben gbegmi deldirmek istrm önerebılıcegnız bır yer varmıdır fiyatı nedir bıllendırırsenız cok mutlu olucam tesekkr ederm ) |
| Offline |
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
göbeğini deldirmen için bi yer önerebilirim kadıköyde dreamtattoo var delim yapan çocuğun elide çok hafif fiyatı da 55 TL den başlıyo ![]()
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
meraba bende gobegime piercing yaptirmak istiyorum fakat cok alerjik bir yapım var bı sorun olur mu acaba yaptirabilirmiyim yinede ?
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
ilk delimde titanyum piercing kullanıyoruz titanyuma alerjin yoktur. daha sonrasında takacağın piercinglere dikkat etmen gerekir.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:30 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr