![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#41 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar 5 gün önce göbeğimi deldirdim fakat çok yamuk olmuş yatarken düz ayağı kalktığımda çok yamuk duruyor çıkartıp hemen tekrar deldirsem 1 sorun olurmu??
|
| Offline |
|
|
|
#42 |
|
Senior Member
|
hemen değilde en az 1 hafta bekle delik kapansın..
|
|
#43 |
|
Junior Member
![]() |
Ya ben gobegimi deldirdim taksimde bi pasajda cok kotu biyermis sagliklida degilmis ama bi sorun olmadi atlattim 1 yil olucak nerdeyse ama orasi inceldi kopucak gibi bilmiyorum biyerde okudum cikart kapaninca tekrar deldirirsin koparsa daha kotu olur yaziyodu napicam ben simdi yazda geliyo bune simdi ya of
|
| Offline |
|
|
|
#44 |
|
Junior Member
![]() |
ben çıkarttım sımdı bunu nekadara kapanır krem falan suruymmi bide tekrar deldirmek istiyorum ama tekrar aynı sey olsun ıstemıyorum bı acıklama yaparsanız sevınırım yaza kadar kapanırmı hazırana kadar falan
|
| Offline |
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
![]() |
şu koca dunyada sesımı duyan varmı
|
| Offline |
|
|
|
#46 |
|
Junior Member
![]() |
cumartesi günü göbeğime piercing taktırcam randevu aldım ama korkuyorum )= çok acırmıı??
|
| Offline |
|
|
|
#47 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba , ben yaklaşık 2 yıl önce göbeğimi deldirdim yaza doğruydu. butun bakımlarını cok ıyı yaptım ıltıhap falan olmadı tam yaz geldi bi gun bı baktım göbek deliğim çok incelmiş piercing düşmek üzere. deldirdiğim yere gittim gösterdim vücudun kabuletmemiş dedi zaten ertesi gunde delik koptu suan ole bellı bı ız falanda yok. ama hıc kullanamadım pıercıng ı smdı tekrar deldırmek ıstıyorum ama yıne aynı sorunu yasarmıyım emın olmadan tekrar aynı acıları cekmek ıstemıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım
|
| Offline |
|
|
|
#48 |
|
Junior Member
![]() |
Bir sene önce göbeğimi deldirdim ama piercingi çıkarıp geri takamam korkusundan bir türlü değiştiremedim
Ayrıca göbeğim iltihaplandı gibi Beyaz bişeyler çıkıo hem bazen küpeyi oynatınca acıyo.. Her gece biokadın sürüyorum ama etkisi yok gibi.. Acaba piercingi çıkarıp temizlemediğimden mi oluyor bu ?? Acil yardımmmmm ( |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:28 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr