![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
ya bnde göbeğimi deldirmek istiorm ama sağlıklıolur mu bilmiorm,kaşımı geçen hafta deldirdm hiç acımadaı ama kime sordysam göbek daha çok aıo dioalr o yzden biraz tırstm... göbek piercingi ile ilgili biraz bilgi verir misiniz????
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
göbekte kaş gibidir acısı aynı değişen bir şey yok
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
hmm tamam teşekkürler
![]() |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
slm bende gobegıme piercing taktırmak istiyorum.acaba gobek piercing ı ıcın en uygun zaman nedır?yaptırdıktan kac ay sonra havuza ve denıze gırebılırım?iyileşme surecınde yapılmaması gerekenler nelerdır?
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
temiz bir deniz ise 1 hafta sonra denize girebilirsin
havuz için 15 gün diyebiliriz |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
acaba piercing yaptırmak için randevu almaya gerek var mı ?
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
çok acır mı kaş?
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
merhabalar ben siteye yeni üye oldum..göbek piercingi hakkında birkaç birşey sormak istiyorum..piercing yaptırmak istiyorum ama evlendiğim zaman göbeğimdeki piercing deliğinin büyüyeceğini söylediler ve yabancı ünlülerden cameron diaz'ında öyle olmuş.bu konuda tereddütte kaldım bana yardımcı olur musunuz??şimdiden teşekkürler
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
pardon hamile kalındığı zaman yazmak istemiştim eklemeyi unutmuşum
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Administrator
|
hamile kalındığında doktor kontrolünde 7.ci aya kadar kalabiliyor diye biliyorum hamile bir müşterim söylemişti..ama kesin doğru bir bilgi değil..
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
teşekkürler..birde üsküdarda size ait olan yer varmı eğer varsa tam olarak adresini söyleyebilir misiniz??
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
merhabalar..ben casaret edip piercing yaptırdım göbeğime henüz 4. gündeyim göbeğim kızarmaya başladı..tam olarak anlamadım.krem tavsiye etmişti yaptırdığım kişi onu kullanıyorum..merak ettim ndn oldu acaba??yada ne zaman geçecek???
|
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Administrator
|
göbeğinin üstündeki deliğinin etrafının kızarması normaldir.15 gün dönem dönem acıyabilir.bakımını düzenli yapmalısın..6 ay boyunca gözdeki çapak gibi irinler gelebilir umarım taktırdığın küpe çin malı değildir.gerçek titanyum takmak istiyorsanız wildcat markasından şaşmayın..satılan yerlerde wildcat e ait yakın tarihli fatura sorun
|
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
çok tşk ederim
![]() |
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Administrator
|
ne demek her zaman yardımcı oluruz
|
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
bu sitede piercing modelleri gördüm göbek piercingi.satın alabiliyormuyuz acaba??bide adrese yollayabiliyormusunuz?
|
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Administrator
|
ewet adrese yollarız.yanlız önce banka hesap numaramıza ücreti yatırmanız gerekiyor.banka kartı ile yatırırsanız 3 ytl havale masrafı var.kargo ücretide size aittir.
güray tan mısır adına türkiye iş bankası kadıköy çarşı şubesi şube kodu:1187 hesap no: 1423389 yatırdıktan sonra benimle 0532 417 17 89 nolu telefondan irtibata geçebilirsiniz |
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
ben göbeğimi deldireli yaklaşık 1 ayı geçti ama tam iyileştiği söylenemez..hala göbeğimi içinden irin gibi bişeyler geliyo bu normal bişey mi??
|
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Administrator
|
kime deldirdiğini hangi hijyen şartlarında deldirdiğini gerçek titanyummu kullanıldığını bilmiyorum yazarsan yardımcı olurum
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:27 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr