![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
slmlarr...
ben 2 gun once gobegıme pıercıng yaptırdım.orada bana gunde 3-4 defa batıkonla temızlersen yeterlıdır dedıler sabah ogle aksam batıkonla temızlıyorum ama bıraz endıselıyım sankı yaptıgım temızlık yetersızmıs gıbı gelıyor mıkrop kapar dıye korkuyorum yaaa bi de temızlerken ıcınden acayip bi sıvılar aktı sarı gibi böylee ıyıce tırstım normal mı bu yaa bı yardım lutfn..![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
bn günde 1 kere temizliom piercingleri bşe olmuo..
sanmıom yani günde 3 kere temizliosan bşe olmaz bide elinle dokunmamaya çalış ne kdr temzilersen temizle elin pisse kötü olr.. Sarı sıvıya gelince o sarı sıvı genelde oluo ama çok diil az bşe çıkıo genelde ilk zamanlar.. çok acı fln yoksa sorun olmaz heralde..sen bakıma dvm et ve elinden geldiince az dokun..Bide mikrop fln kapmaması için istersen dış etkilerden koru yani yara bandı fln tak.. ![]()
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
yrabandını dusundum aslında ama hafif oynatınca bile cnm acıyor o yuzden korktum takmaya...ztn hıc dokunmuyorm gnlde kulak temızleyıcısıyle batıkonu fln suruyorum hıc ellemıyorum..daha once dudak piercngnım mıkrop kapmıstı cıkarmak zorunda kalmıstım o yuzden bu durum bende paranoya halıne geldi
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Vücudunun alerjisi fln mı var dudaktada olduuna göre
bazı vücutlar böle tepki gösterebilir belli olmaz.. gerçi daha 2 gün önce yaptırdım demişsin.. bekle biraz da en azından 1-2 hafta geçsin yine böle kötüye gidiosa durumu bnce çıkar riske girme brs hassas bi cildinmi var ne zamanında bnmde göbeimde vardı okdr acımıodu ![]()
|
|
#5 |
|
Administrator
|
yarabandına gerek yok sadece okyanus suyu kullan iltihap var ise o zaman antibiyotik deri pomadı kullanabilirsin
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
tamam o zaman ben en ıyısı okyanus suyu kullanmaya baslıyım.sabahta batıkon yerıne teramisin pomad vardı onu sürdüm...
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
benimde göbek piercingim var. o gelen sarı sıvı,yağ dokudan geliyor endişe edicek bişy yok bnmde hala geliyr (=
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
okyanus suyu eczane de mi satılıor? hiç duymamıştım
![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:25 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr