![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhabalar ben yeni kayıt oldum ve bir şey sormak istiyorum ben 1 buçuk ay önce göbeğimi deldirdim bir hafta süreyle ilaç kullandım ama hala iltihap gelio içinden acı kızarıklık yok ama bide bugün iltihapla birlikte hafif kan gelmeye başladı nedendir biraz korkuorumda
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
ltfn cvp verin ya korktum biraz kan gelince bi terslik olmasından korkuorum bide bişi olursa ve çıkartmam gerekirse delik kapanırsa ben bi daha asla deldimem o acıya katlanamam uyku uyuyamam şimdi cvp verin nolur
((( |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
küpe sahte titanym olailir.bulunduğun erisöyler isen seni yönlndirebilecğimiz bir piering stüdyou söyleyebiliriz
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ben izmirdeyim bn alırken titanyum almadım ameliyat çeliği dediler bana ve arkadaşlarımda orda yaptırdığı için güvenerek gittim ben o yere delinirken bi problem yaşanmadı erkek arkadaşım çok oynuosun o yüzden olmuştur dedi bide ben iltihabın kurumasını beklemiorum siliorum iltihabı her gün ordan herhangi bi problem çıkar mı 1buçuk aydan sonra
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
bide bir şey daha sorucam ben piercingimi şimdi titanyumla değiştirebilir miyim bide titanyum olanların fiyatı ne kadar?
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
kimse cvp vermio ama bi soru daha sorucam denize girebilir miyim? ama ltfn sorularıma cvp verin
![]() |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ben heemen cwp vereyim
bence git kaliteli bir küpe al tak ve iyileşene kadar cıkarma hiç oynama sakın! bide oraya eczaneden git okyanus suyu,bepanten plus al sür okyanus suyuyla dezenfekte et tam anlamyla bakmak iyileştirmek istiyorum diorsanda 1saatte bir protex sabunla yıka iyi ce denize girersende tuzlu su iyi gelir!..
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
bidahaki sorularına daha hızlı cwp veririz buarada sen rahat ol bir sorun olursa yaz hemen... çekinme cewapsız kalmaz cnm.!
![]() ![]() ARAMIZADA HOŞ GELDİN!!!!!!!!!!
Neden Bana hep bunu soryorsun Ki? Yaşıma Göre Davranmak istemiyorum!!! Daha Yaşım KAçki x) *ÇiLek aĞacı ÇaLan adaM!!!!!!! o benim!..... Konu Wookiey tarafından (06-23-2009 Saat 01:34 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
bilgilerin içinde teşekkür ederim cvp verdiğin içinde teşekkür ederim bian kendimi kötü hissettim kimse cvp vermeyince çok saol=)
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
n edemek canım
vazifemiz ![]() iyileşince msj at )
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
inşl biran önce iyleşirde rahatlarım bende zaten biraz daha geçsin 1-2 hafta titanyum alıcam böle endişeyle yaşanmaz
![]() |
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
geçer ya merak etme cok oynama yer edinsin sonra kurucak delik satn
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
tmm öğretmenim dinlicem sözünü:P
|
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
aferin afferin
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:25 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr