![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
|
| Offline |
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
izliyelim bakalım
|
#3 |
|
Senior Member
|
HQ bastım yinede kötü görüntü :S
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
yha ben qöbeqımı deldırdım ama sorun vaaaaaaaar
( napıcam bılmıorum incelio ve atıo piercinqi bi bilqisi olan var mı |
| Offline |
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
eet vücudun yabancı madde kabul etmio ve atma yapıo..
yanlış delimden oluo die biliom ama emin diilim..Atma yapcaını anlarsan çok geçmeden çıkart piercingi atma yapmasın yoksa çok kötü iz kalabilir..
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
3 aydır göbeğim delik we piercingimi çıkarmadım weya deiştirmedim.. bakımını düzenli yaptım we sorunsuz kullanıorum.. fakat kafama takılan bi soru war.. piercingi hiç çıkarmadan ne kadar süre kullanabilirim? yani demek istediğim ileri zamanlarda yırtılabilir mi? birde kaş deliminde sinire denk geldiği zaman göz kapağında problem oluomuş bu doğru mu? teşekkürler..
Konu matil-35 tarafından (11-05-2010 Saat 03:55 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Piercingi çıkarmadan istediğin kadar kullanırsın.. Ama arada bi çıkar temizle yani.. (İyileşmişse tabi)
Sinir problemine gelince.. Bence piercing karşıtı malakların uydurduğu bi efsane, şu ana kadar hiç o tür bir sorunla karşılaşan görmedim.. Yok kaş dökülürmüş yok göz kapağında sorun olurmuş.. efsane bunlar.. Ama yinede korkuyosan Dream Catcher gbi işini bilen studiolarda yaptır..
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:21 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr