![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Arkadaslar tak-çıkar dövmeler yapıldığını duydum ve sahibinde.com da bunlarla ilgili birkaç ilan buldum ama aradığım yoktu ben bu sekilde olan ATATÜRK imzası istiyorum bilgisi olan arkadaslar ilgilenirlerse sevinirim şimideden tskler..
http://www.sahibinden.com/_dovmemi_a...&keyword=dövme bu linkte bahsettiğim dövmelerden var.. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
arkadasım resımdekı dovme aslında uzun kollu t-shırt yanı kısa kollu gıbı gozukuyo ama dovme olan kısımları desenlı corap gıbı dusun gıyınce kolunu sarıyo sankı butun kolun dovmelı gıbı gozukuo.yanı bı nevı dovme yaptırmak ısteyıpte cesaret edemıyenler ıcın yapılmıs bısey
geneldede full dovmelı yapıolar o t-shırtlerı daha gercekcı gozuksun dıe.ATATURK dövmelı olanları bulabılecegını sanmıorum.facebookta 'gıyılebılır dovme' dıe bı grup var bı bak demek ıstedegımı daha ıı anlıcaksın... |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
yakında kiralanırda bu tattoolar=)
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
s.a kardeş bu dövme şeklındeki uzun kola giyilen kolluk lar yurt dışında satılmakda Ben taylanda 2 tane almışdım cok güzel diler ama zamanla yıpranıyo yırtılıyo ejderhalı almışdım
fiyatı 3$ ve hala satılmakda :d |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:33 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr