![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
hint kınası alman taşı oksijenli su aydınger kağıdı sabit kalem nivea for man stick kamış yada tığ
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Malzemeler tamamda Çocuk nasıl yapıcak şimdi Aydınger Kağıdı ney demesin
Aydınger kağıdı + kola azcık jöle sürülcekki mürekkep yapışsın arkası falan filan işte ben gerçek dövme yaptığım için inananın hint kınası ile nasıl olur bilmiyorum birisi açıklamalı anlatırsa sevinirim taş ne işe yarıyacak filan.. |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
alman taşı toz halinde satılıyor hint kınası ile alman tasını bir kaba koy ölcerek yap tabe bunlarıı tutması içinn sonra oksijenn suyunu dök içine as miktarda karsıtır bildiğimis kına kıvamına gelioo sonra nasıl bi dövme yapacaksn çiz. formülü budur baska türlü bilen varsa anlatsın.
aydınger kağıdınıda çizeceğin resmin üsütüne koyupğ gecioosun resmin üsütnden dövmeni yapacağın yere deodorant ı sür yapıstır cıkar izi cıkıoo sonrada izi cıkan yere kına + hint k. + oksijen su. karısmımnı sür yıka olay budurrr net acıklayailmsiimdirr umarım bnde gecici dövme yapailioorum sadece :S yemek tarifi verrii gibi anlattım sanırısam ama idare edinn D ![]() |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
ya tamam da bunda rengi tutturmak çok zor oluyoo başka bi formülümü var acaba.. yada başka bişemi katılamsı gerekiyo.. ben hint kınası taş kına oksijen suyu bide mürekkep kullanıyorum mürekkep olmadan olmuyoo .
|
| Offline |
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
bide şöyLe dene istersen kendi bildiğin ölçeklerde yap içine 1-2dmla murekkep kat bigune yakın sure beklet(taş kendini karışıma iyice versin) oksijenli su ile sertleşen karışımı yumuşat(fırça ile surebiliceğin bi kıvana gelinceye kadar). fırça ile yapmayı dene.. umarım yardımım dokunur |
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
hhhh gardaş taşı kından fazla koy kıvamı iyice karıştır bide ole dene
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
ben rastık koymuştum siyah olur dediler bi cacık olmadı bebek asprini bile dövdüm denedim alman taşı dneyeceğim bir de
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:41 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr