![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
selamlar benim bi sorum olcak.bende iki tane dövme var biri kolumda diğeri dirseğimin altında arkada bu dövmeler rapido mürekkebi ve ev yapımı makineyle yapıldı acaba bu dövmeler zamanla çıkarmı,deride bazı yerlerde hafif boşluklar war bu çıktığının belirtisimi yaptıralı 2 ay oldu
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
dostum sanmıyorum çıkçağını ve dandik boyalarla yapma dövme zararlı biz dövmeciler keriz deiliz sonuçta dünyanın parasını boyalara weriyoruz 700ml için ayrıca çıkmaz kazıman lazım yada lazer tedavisi ben daha 15 yaşımdayım aman 2 tane dömem war we dövme öreniroum bilginiz olsun:d
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
geçmiş olsun arqadaşım yazık etmişsin wucuduna
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
nıye ole soledınkı:S
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() |
dowme cıkmaya ßıLır ama renqi soLar ve cırKın qozuKmee basLar. dıqer yandan hıjyen onemLı burda umarm hıjyenık olmstr.
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
hıjyenık oldu ama merak etme ustunden orjınal boyayla gectım
cevap ıcın tesekkurler arkadaslar |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
arkadaşım o döwme max bi yıla kalmaz yeşilimsi ilginç bi renk alcakta ondan
![]() |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
kardeş dövmen tam siyahsa güzel işlenmişse renk atmaz en başta kabuk kalktığında rengi biraz soluk gözükür sonraq rengi yine siyahlaşmaya başlar ama siyahlaşana kadar sürekli vazelin sür bi dahada hijyenik olmayan yerde yapma kolumdaki dövme 14 yaşındayken kendime yaptığım ilk dövme şimdi profesyönelim hijyenik olmayan koşulları hiç bi müşterime önermiyorum dövme ücretini sölerim beyenmeyen hijyen sorunu olan yerde yapar ve sonuçlarına katlanır
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
ev yapımı makineyle yapılan dövmeler asla orjinal makinelerle yapılan dövmelerle bir olmaz, orjinal mürekkep kullanılsa bile yapılan makine deriye çok zarar verir ve ileride mutlaka sorun çıkartacaktır... lütfen ben yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı gibi sözlerle insanları bu yönde cesaretlendirecek şeyler yazmayın. evet şuana kadar hiçbir problem çıkartmış olmayabilir ama mutlaka birgün ev yapımı makineyle yaptırdığın için pişmanlık duyacaksın. dövme işi çocuk oyuncağı değildir. kurallarına uygun, bu işi bilen insanlar tarafından yapılmalıdır. bu işi bilen insanlarda ev yapımı makinelerle dövme yapmaz!
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
ben zaten öyle bişe önermedim zaten yazımdada orjinal olmayan mürkkep ve makina kullanmamasını söyledim dikkat edersen
şimdi profesyönelim hijyenik olmayan koşulları hiç bi müşterime önermiyorum dövme ücretini sölerim beyenmeyen hijyen sorunu olan yerde yapar ve sonuçlarına katlanır bi daha oku istersen buda yeni kattığım resim kendi yaptığım tattoolardan ışık olduğu için fazla ii çıkmadı aceleyle çektim internette Konu miraz_62 tarafından (12-04-2008 Saat 06:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
miraz_62 sana söylemedim zaten üzerine alınman için bir sebep yok...
sözlerim ndns91'e....
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
benim başıma öyle kötü bi olay geldiki şu an çok üzgünüm şu el yapımı oyuncak araba motorlu dövme makinalarıyla dövme yaptırdım kendime mürekkepte rotring rapido mürekkebi ben bu dövmeyi çıkarttırmak istiyorum çok pişmanım.bugün lazer için bi yerle görüştüm temmuz 15 te gelin başlayalım dedi kesin sonuç veremeyiz dedi bu çini mürekkebi lazerlede çıkmazmı ? uzman biri varsa yardımcı olabilirmi lütfen şu an çok kötü durumdayım..
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
yardım etcek kimse yokmu ltf.
|
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
kardeş ltf biraz yardımcı ol,perişan haldeyim.
|
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
Arkdaslar El yapımı Makınayle (Araba Motorundan ) Rapıdo murekkep Kullanrak Dovme Yaptım Goruslerınızı Beklıyorum Dovme Profıl Resmınde
![]() |
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
Bu Benım Yaptıgım Ilk Dövme Şu an Icn Hıc Bı Sorun Yok Ve Gorenler Professıonal Sanıolar Bı Sorun OLacıgınıda Zannetmıorum AmA Sız ce Rengının Yesıllenmesınden Baska Bı Sorun Olurmuu ...
|
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
ilk deneyim için gayet iyi tebrik ederim
|
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar gerçek dövme makinesi arıyorum,nerde bulabilirim
|
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
Saol Tesekkur ederimm Bencede Gayet Guzel Oldu
![]() |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:08 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr