![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar 1 sene kullandıktan sonra 2,5 ay önce piercingimi çıkartmıştım. dün 2,5 ay aradan sonra yeniden deldirdim, sorunsuz bir delimdi. kanama vs olmadı. fakat şimdi durup dururken aynaya baktığımda üst delikten çokça alt delikten ise sızma şeklinde kanama var. ne yapmalıyım? taktırdığım yere ulaşamıyorum şuan. son çarem sizsiniz..
![]() çıkartıp oynamakta istemiyorum şu an, ne yapmalıyım lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun bana. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
intahap kapmış
Çıkartıp risk almadan kapanmasını bekle ve şansına küs yada bi doktora gösterip ilaç kulan |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
kendim çıkarmaya çalışırsam daha çok kanamaz mı şuan?
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
çıkartıp pamukla tampon yapabilrisn pephanten kremlede destekle
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
daha dün deldirdim delimde kanamadı da durup dururken evde bilg. başında otururken nası iltihap kaptı da öyle birden sadece kanadı ? bana mantıklı gelmedi ne bileyim..
çıkartmayı düşünmüyorum açıkçası, daha çok kanamasına sebep olabilirim şuan. siz piercer misiniz yoksa sadece konuyla ilgili biri misiniz? |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
2 siylede alakalıyım mantıklı gelmedyse bir doktora görünün piercignginizi kim taktıyasa belliki bi hata yapmış ...forum sahiplerinin dream tattoo stüdyolarındaın herhangi birisinede göstere bilrsiniz daha detaylı yardımcı olacaklarına eminim
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:04 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr