![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Member
|
saolun yardm için
![]() ![]() :P |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
hayır olmaz aslında kaş dan daha guzel duran bı pıercng yerı yoktur ama kaşa banada ızın wermıyorlar
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Member
|
su an deldirdim ama piercingimi kaybettim in$ kapanmaz bu delik
çünkü kapanırsa üçüncü kez deldirmem gerekcek![]()
. . .╬ Heavy Metal ╬ kan,şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen,şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir (her kafa bu ironiyi anlayacak kadar basmaz!!) |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar bende dudağımı deldirmek istiyorum fakat tel takıyorum sizce zararı olurmu bilgisi olan varmıı????
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Member
|
yardmlar için thxx arKadasLar.. DeLdirdim sonunda SakaL yüzünden Hiçte BeLLi oLmadı piercing deliqi he bide.. delereken acısını hissetmedim dier deldirmek isteyen arkadsalar bosa korkmayn bnce
![]()
. . .╬ Heavy Metal ╬ kan,şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen,şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir (her kafa bu ironiyi anlayacak kadar basmaz!!) |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
ya bn dudamın kenarını çok az böle grünmcek kadar deldirmk istiom ama ailem karşı ya:S off kulak deldirmye bile kızıolar dşünüün piercingi dysalar
neyse ya böle dudamn kenarını çok az görnmcek kadr kük piercing takarım diee dşündm bri bna cwp yzarsa sefinirm |
| Offline |
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Alıntı:
MeseLa bnde tam 1bucuk aydır piercng var hala anlamadı bisimkiLer... Tam dudamn ortasnda ![]()
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
off off sakalımızda yok henüz 14 yasındayım ama bende dudamı deldirmek istiyorm nasıl saklıycam bilmiyorum biri bana cvp yazsın pls...
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
dudaktaki piercingi saklayamazsın cnm. parlayacak onun topu hayatta saklayamazsın. sakalın içinde piercing kayboluyorsa deldirmenin ne manası var onu anlayamadım =)
zaten başkaları görsün diye deldirmiyormuyuz oramızı buramızı piercing takarak. ben kaşımıda deldirdim dudağımıda kendim deldim ikisinde de kısa sürede gördü ailem. bence haberleri olsun yoksa ev ortamı geriliyor. bilgilerinize. en azından annenize söyleyin ben deldireceğim bilgin olsun diye sonra baba arıza çıkartırsa anne size destek olur =) müttefik bulun yoksa zor olur haberiniz olsun hehe. |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
bi gn önce dudama piercng yaptrdm şimdi çıakrtmk isitorm ama çıkaramadm
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar ben dün dudağımı kendim iğneyle deldim şişti oraya piercing takmadm küpe taktm fucidin pomat+kolonya+oksijenli su kullıom daa ne yapmam gerek sizce pls
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaslar benım annem biliyo mesela babam bılmıyo bilirse cingan cıkar ewde size bi fikrim var top olan yerını takmayın ama düşürmeyınde dıkkat edersenız faydası olurr tuzlu su ilacı ole duydum ben de deldırcem ama kulak delme makınasıyla sorun olmaz işlh
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
C.tesİ Deldİrİyorummmmmm
|
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
yhaw bnmdhe bi sorum olcak bunu ilk deldirdikthn sonra piercıng takıolarmı yhoksa delihe bişmi koyuyolarrr
evdekiler karşıdha ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Administrator
|
deldikten hemen sonra piercing takmak zorunludur.evdekilerden habersiz deldirmeyi düşünmeyin delmiyoruz
|
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Member
|
*artq aiLem haberi var arkadslar he.. bnce önce onnara sölein snra kötü oLuo
![]()
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
bnde deldirmek istyiorum dudamın kenarını acaba sonradan bi sorun olurmu?
|
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
bende deldirmek istiorum ama ne yazıkki tek sorun aile.. onlara söylediğim zamn resmen kıyamet koptu açmadıkları konu kalmadı yok dinimizde yasakta felanda fistan...vs vb...onlar bole dedikçe ilgim giderek arttı
deldirmek çok istiyorum ... tek korkum evdekıler anlarlar mı ? izi fazla belli oluormu? ayrıca ilk 1 ay felan çıkarmamak gerekıormuş diye duydum ee napcam ben :S |
| Offline |
|
|
|
#20 | |
|
Member
|
Alıntı:
doqruu kadıköye qidiosun orda deldiriosun![]()
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:59 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr