![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Senior Member
|
Sivilce gbi çok küçük deil biraz daha geniş çaplı..
çok belli olmuo ya şişliği.. kısa bar takarsan daha çok şişebilir. Oldukça uzun bi bar tak fazla deriyle muhattap olmasın baskı falan yapmasın dudaına daha çabuk iner gizli olduğuna göre topunu pek takmıcaksın ama yatarken fln takmak zorundasın oyüzden yeterince uzun olduundan emin ol barın..1 haftaya iner şişlii ![]()
|
#22 |
|
Junior Member
![]() |
çok saolum tşk ederimm
![]() |
| Offline |
|
|
#23 |
|
Junior Member
![]() |
Nalbur gibi adam pense, bahçe makası ve benzerleri.
|
| Offline |
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
işin ehli birinden yardım al bence ebrucuk
![]()
|
|
#25 |
|
Junior Member
![]() |
Yaptırmak ısteyenlere Duyrulur........
Benımde Dudagımın Sol üst Tarafında Var Ve ıgneyle Deldıler Sunu Söyleyım Acısını Hıssetmedım Bıle, Pıercıngı Taktıktan Sonra Ucunu Cevırırken Daha Ne Kadar Sürecek Dedım Bıttı Bıle Oldu Cevabı, Dedım Ya Kocaman Bı ıgneyı Görünce Vazgecıyordum Yaptırmaktan Ama Hıssetmedım Bıle Delındıgınden, Ayrıca Burnumdada Var Ve Su Kadarını Söyleyım Burnumdakının Acısını Anlatamam Bu Yanında Sınek Konması Kadar Hafıf Kalır ınanınkı.................. |
| Offline |
|
|
#26 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
arkadasim hic merak etme hissetmiyorsun bile delindigi anda... benimde var dudagimin üstünde az önceki paylasimda daha fazla actim konuyu, inanki acimiyor, ilk oraya gittigim anda termin yapmak icin kalbim duracak sandim taaki o koltuga uzanana kadar ve hersey göz acip kapayana kadar bitti.... ![]() |
|
| Offline |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr