![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#61 |
|
Junior Member
![]() |
tmm çoq saol..peki bişe daha sorcm mesela yrn deldirdim ne zmn çıkarabilirim topunu..
|
| Offline |
|
|
|
#62 |
|
Senior Member
|
valla cıkarırsın ertesi günü ama dudak şiş oldugundan bar içeri kacar
yaralanmasını saglar dikkatli ol
|
|
#63 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
![]() tipik ebeveyn ![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#64 |
|
Junior Member
![]() |
sonunda deldirdim
![]() |
| Offline |
|
|
|
#65 |
|
Senior Member
|
gözün aydın
![]() kulakların manisa..tmm sustum ![]() ![]()
|
|
#66 |
|
Junior Member
![]() |
Yha bnde deldircemm dudağın yan tarafınımı yosa tam altınımı karar weremiorummm bu yüsdenn 1 aydırr deldiremedimm yardımmcı olunnn lütfennn
|
| Offline |
|
|
|
#67 |
|
Senior Member
|
yan deldir ortası baydı artık herkesde var
|
|
#68 |
|
Junior Member
![]() |
saolll walaaa bide nerde deldirceğimi bullsamm süperr olcak
|
| Offline |
|
|
|
#69 |
|
Senior Member
|
Form da dolaş biras bulursun bayaı taktik
![]() ![]() en kolayı toplarını takmamak.. Sadece Bar ını takcaksn.. ozmn çok belli olmuo.. tabi brs da sana bağlı... Bak yapmadan önce Dudaının altını göstererek Birazda makyaj yardımıyla.. Sivilce çıkmış gbi göstert.. "Of bune yha sivilce çıkmış kanadı fln de 1 kaç gün sanki orası yaraymış gibi makyaj yap oraya (Google da HolyWood Makyaj teknikleri öörenmiştim bn bunun içn ![]() )Ailen ordaki yara izine alışsın Piercing yapınca topunu çıkart dikkat etmezler xD ![]() ![]() Dudak piercingi yaptırcaını var sayıyoryum neden mi çnkü konun adı ![]() ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:56 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr