![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
ben dudak sol köşeyi deldiricem fakat ewdekilerin bilmemesi lazım daha dogrusu annem biliorda babam bilmior.. oo ucundaki topu çıkarsa içindeki demir kalsa :S gende belli olurmu acaba ?? yardım plss
KArmaşık duygular içindeim |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
hyr cnm hç bellı olmuo bnm kaşım ve sol dudağm delık
kaşımı aılem bılıyorda dudağımıı cıkrdımı zannedıolr xD bnde ewde barıyla dolaşıorm hçç bellı olmuyor çakmazlar ynı ![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Member
|
valla piercinginin barı uzunsa belli oluo.. bnde sakalda var ama yinede fırlıo içinden doqru
en iisi sen kısa tut barı sorun olmaz![]()
. . .╬ Heavy Metal ╬ kan,şiddet ve ölüm üçgenini benimseyen,şeytana ve kötülüğe tapan bağnaz bir inanç sistemi değil; hayatın kötü yönlerini anlatarak iyilik ve de doğruluğa teşvik eden bir ironidir (her kafa bu ironiyi anlayacak kadar basmaz!!) |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ztn 1 hafta bırz zorlanıorsun takmasıyla fln 1 hafta sonra cıktımı dıl yrdımıyla tkrr takabılıosn bn ztn aıleyle knusurken dılımle cıkarıorm konusuorm
sonra takıorm tekrr bnce pek çekınme ama tavsıyem barını sıyah renk alma cok bllı oluo |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
ben dudaktan vazgçtm çenemi deldrcmmmm xD SİZCE ÇENE Mİ dudak mı ??? cvplrınızı bekliorm çok krşk dyglr içindeimm xD
![]() |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
cvpp please
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
ben bugün dudağımı deldirdim, bence dudak daha hoş. Gayetde memnunum pipetin varsa istediğini içebiliyosun
![]() Konu Opeth tarafından (06-10-2008 Saat 03:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
saoll xD
|
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
önemli diil
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
bayanlarda dudak kenarı güzel duruyor
|
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
ok bn de dudamın kenarına yptrcm o zmn ama tatildn dönmmemi beklicmm yoksa yaptrdktn 10 gn sonra tatile çıkmmm gerekio o zmn da iltihp kapablrr off :S
|
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
düzenli bakım yapıp güray abinin dediği gibi protex anti-bakteriyel sabun kullanırsan iltihap kapıcağını sanmam
![]() yinede dikkatli olmakta fayda var... Konu Opeth tarafından (06-11-2008 Saat 03:08 PM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
okk
![]() |
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
WEEEE en sonunda c.tesi günü deldrdm mutluuyum annemde babam da izin werdii bi sorun yok ama yemek yiemiormm fazla :d
![]() |
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba ben yeni üyeyim ya size bir sorum daha olucak ben dudaqımı deldirmeq istiyorum fakat yaptıktan 1 ay sonra çıkarsam sorun olurmu ve piercing'in topunu çıkarsam gerçekten qözükmezmi ? şimdiden teşekürler (x
|
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
![]() |
15-20 gün sonra max 5-6 saatliğine çıkarabilirsin, artofdeath'in dediği gibi olabilir daha önce deneyen biri vardı
![]() |
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Member
![]() |
walla bencede ßayanLarda dudak we dudak kenaraı cok fena duruy0r
![]() |
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
bakınnn resmimee deldrdmm işteee çoktnn xD
|
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Junior Member
![]() |
bu piercing 3 senedir özeniorum delik olan 3. yerim daha 5-6 gidecek eminim :d ben taktıkça herkes takıo anlamıyorumm bende çıkartırom yazın herkesde var kışın yok
o zaman kendimii :d teK hissediyorum bana kaşın çok yakıştıgını söylediler ilk yaptırdıgımda güzel deil dediler ama tam oturdugunddaaa bakann bir daha bakıyordu |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:56 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr