![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Ben dudağımın alt-sol tarafına piercing yaptırmak istiyorum { halka degil , yuvarlak olandan. }
1 - acıtır mı ? 2 - piercingi bikaç ay takmasam kapanır mı ? 3 - nası deliyolar ? 4 - tel takıyorum sorun olur mu ? 5 - çıkarıp takmak kolay mı ? - lütfen kesin cevaplar verin. - |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
1) bir anlık bi acı war ondada uyustruldugu içn yanma gibi bişi oluo kaynamıs suya elini koyunca daha cok acr emn ol.
3) videolar izleyerek ögrenebilirsin nası delindiginib en sana kendi videomun linkini veriim bi bak link: http://www.facebook.com/mAydaNoz?v=a...v=434134342837 4) bende tel takıorum üstte oldu icin teller bi tereddüte düsmemistim ama genede arada takılıo uyurken biseklde girio iç içe. 5) öndeki topu çeviriosun cıkıo bukdr basit |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Benimde sorum var! Ben dudağı labret deldirdim bu gün ikinci günü banyo yapmam lazım problem olur mu? bi de yemek yerken uzun bar taktırdığm için oynuyo sürekli tedirgin yemek yiyorum =//
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ya ben dudaqımı deldirdim okullar açılcak ve çıkarmak istiyorum beceremıyorum nasıl cıkarcma biri bana bilgi versin acil ?
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:52 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr