![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Ben dövme yaptırmak istiyorum ve bir aksilik çıkmazsa yaz sonunda yaptırıcam dövmemi falan çoktan belirledim değişik ve özel bi tasarım bir dövme.yaptıracağım dövmenin aslı allen iversonın kendi dövmesi ve kesinlikle benimle özdeşleşmiş bir dövme diyebilirim ama bazı korkularım var
1- dövmeyi yaptırdıktan sonra insanların özenti demesinden ne yazıkki çekiniyorum biraz sonuçta aslı bi başkasında 2- dövmenin şekildeki gibi yapılamamasından veya bozuk yapılmasından tırsıyorum malum sonra sildirmek ayrı bi dert bunlara nasıl bir çözüm bulabilirim yardımınızı bekliyorum bu arada yaptırmak istediğim dövmenin resmi : http://www.google.com.tr/imgres?imgu...w=1366&bih=667 |
| Offline |
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
2- eğer istersen o gördüğün modelin aynısı eğer başka bir model istersen de o modelin aynısını kolunda taşırsın o konuda bir endişen olmasın dreamtattoo çalışanlarının yaptıkları çalışmaları inceleyebilirsin.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Teşekkür ederim peki nasıl bi değişiklik yapabilirim yani only the strong survive ı kesinlikle yazdıracağm ama ortasına bu sert ifadenin nasıl bir resim daha uygun olur
![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
stüdyomuza gelirsen daha kolay yardımcı olabiliriz.
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:43 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr