![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#41 |
|
Banned
![]() |
ben de yaptrdm ve inanın canı cok tatlı biriyim cok korkuyordum acaba bayılır mıyım fln diyordum ama bittiginde amaan bu mu tüm vücuduma yaptırabilirm dedim hatta devamını da düşünüyrm ilerleyen zamanlarda
|
| Offline |
|
|
|
#42 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#43 |
|
Junior Member
![]() |
bana lütfen woswos döwmes bulablirmisiniz yan profil. gölgei olmasada olur... hiç bir yerde bulamıyorum ne nette ne burda yardımcı olursanız sevinirim...
|
| Offline |
|
|
|
#44 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba Arkadaslar; Asagı Yukarı Benımde 3 Yıldır Dövmem Var; Yurt Dısında Yasıyorum Dedıgınız Yer Maalesef Cok Uzak Burda Yaptırdıgım Yer ıse Cok Temız Hıjyenık Ve Her Türlü Bılgılendırıyorlar Sızı Daha önce Pıercıngımıde Orda Yaptrırmıstım Ve Cok Memnun Kaldım Halada Cok Begenıorum Hıc Bır Pısmanlık Duymadım Sadece Tek Sorun Zamanında Aılemden Gızlı Yaptırmıs Olmam Ve Bu Nedenle Onlara Hala Acıklayamadım Aslında Tam Sol Bılegımde Görünecek Sekılde Ama Onların Yanında Saklamaya Calısıyorum; Herneyse Asıl Sorun Yakında Evlenıyorum Ve Nısanlım Dövmemı ıstemıyor; Hatta Bu Yüzden Daha önce Kac Kez Aramız Acıldı Kücük Bırsey Olmasına Ragmen Sorun Cıkarıyor Ve Sımdı Ne Yapacagımı Gercekten Hıc Bılmıyorum; Ben Cok Memnunum Ve Devamlı Bırakmak ısterım..................
Bu Arada Ark Dedıklerının Cogu Dogru Ama Banyo Yapma; Dus Alma Konusuna Gelınce Benım öyle Bı Problemım Olmadı Yanı Gayet Rahat Dusumuda Aldım Vs. Bı Sorun Olmadıgını Söylemıslerdı Olmadıda... Sunuda Ekleyım Belkı Merak Edenler Vardır; Bende Cok Arastırmıstım Zamanında......... Dövme Yaptırmak Günyahmıdır, Günah Degıl Ama Haram; Peygamber Efendımız Tarafından Yasaklanmıs Vücudunuzla Oynamayın Dıyor Abdest Konusuna Gelınce Gusl Abdestıde Gecıyor; Namazınıda Kılabılırsın öyle Problemler Yok Ark. Nıhat Hatıpoglu Kendısı Söylemıstı Ve Burdada Bı Cok Hocaya Sordum Hepsıde Aynı Seyı Dıyor.... Ve En Son; Dövme Gercekten Bagımlılık Yapıyor; Bılegımın üstünde Kelebek Dövmem Var Ama Sımdı Bı Tane Daha ıstıyorum; Dedıgım Gıbı Tek Sorun Evlenecegım Kısının Dövmeyı Sevmemesı Ve Bendede ıstemıyor......... Bu Konuda Yorumlarınızı Esırgemezsenız Cok Sevınırım...... ![]() |
| Offline |
|
|
|
#45 |
|
Junior Member
![]() |
Gerçekten cok güzel yazmıssın.. Eline sağlık.. Spider özel mesaja bakarmısın acaba
|
| Offline |
|
|
|
#46 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba..
Yeni üye oldum. Dövme yaptırmayı çok istiyorum ve tesadüfen internetten Dream Tattoo'yu keşfettim. Yazıları okudum uzun uzun =) Güray Abinin yazılarını okudum ve şaşırdım. Şaşırdım evet çünkü birçok dövme yaptıran arkadaşım var birçok dövme yapan insan gördüm. Ama hiçbiri işini tüm gerçekliğiyle böyle anlatmıyor. Ben hiçbir dövme yapan insanın bu kadar işinin olumsuz yönlerini dahil tüm gerçekliğiyle anlatanı yada yardımcı olmaya çalışanı görmedim. Güray abimiydi hatırlamıyorum yanlışda hatırlayo olabilirm ama dövme yaptıktan sonra iş bitmiyor diye bir yazı okudum. Ben karşılaştığım hiç bir dövme yapan insanın bu şekilde düşündüğünü görmedim ve açıkcası böyle düşünenlerinde olduğunu sanmıyordum. Ne kadar güzel birşey gerçekten. Kendi adıma çok teşekkür ederim Güray abi hem sana hemde arkadaşlarına. İşini bu kadar sahiplenen ve insanları bu kadar aydınlatmaya çalışan insanların olduğunu görmek çok mutluluk verici en azından benim gibi dövme yaptırmayı çok isteyen insanlar için.. Çünkü işinde başarısız yada bu işi öylesine yapan insanlarla karşılaşma ve sonucun kötü olma ihtimalini düşününce =s Şuan da bekliyorum çünkü tam olarak dövmemin desenine emin olamadım daha sonra sadece model yüzünden (dövme yaptırdığım için değil ) pişman olmamak için karar aşamasındayım =) Ama şunu söyleyebilirim dövme yaptırmayı çok istiyorum ve dövme yaptıracağım yer Dream Tattoo'dur =) inş. görüşürüz Güray abi seninle ve arkadaşlarınla... |
| Offline |
|
|
|
#47 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
teşekkürler bekleriz
|
|
|
#48 |
|
Junior Member
![]() |
mrb iyi günler epilatörle kolumdakı tügler alındıktan sonra kızarıklıklar oldu onların üstüne dövme yapılması uygunmudur sorun olurmu
|
| Offline |
|
|
|
#49 |
|
Administrator
|
dermatolaga danız derim doktora
|
|
#50 |
|
Junior Member
![]() |
mrb arkdslar dövme yaptırdım 10 gün oldu dövme ne zman iyilişir kabuklar tamamen ne zman döker
|
| Offline |
|
|
|
#51 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
http://forum.dreamtattoo.com/dovme-bakimi-t33.html
|
|
|
#52 |
|
Junior Member
![]() |
bu siteyi yeni keşfettim hoşuma da gitti ayrıca yeni yaptıracak arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşmak isterim.
bir kere tadını aldınız mı devamı mutlaka geliyor dün 3. dövmemi yaptırmanın gururunu yaşıyorum hala. inş. 4. dövmem dream tattoo ile hayat bulur. |
| Offline |
|
|
|
#53 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
#54 |
|
Junior Member
![]() |
Faydalı bir yazı oldu benim içinde daha net düşünebildim artık, Teşekkürler.
Konu cloudhun tarafından (03-26-2012 Saat 06:40 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#55 |
|
Administrator
|
rica ederim
|
|
#56 |
|
Administrator
|
............................
|
|
#57 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba ben istanbul beşiktaşta oturuyorum ve kaşıma piercing taktırmak istiyorum ama 16 yaşındayım ailem o konuda karışmıyo sen bilirsin dediler bende tamam dedim bana tam bilgi verirseniz sevinirim.
NOT: piercing kaşıma olucak. |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:41 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr