Dövme Yaptıracaklar Mutlaka Bakmalısınız... - Sayfa 3 - Dream Tattoo Forum
Dream Tattoo Forum  
dövme,piercing,tattoo dövme,piercing,tattoo

Geri git   Dream Tattoo Forum > Tattoo Forum > Dövme İle İlgili Sorularınız

Seçenekler Stil
Alt 12-13-2010, 09:36 PM   #41
brida
Banned

brida is on a distinguished road
Talking

Alıntı:
ngedlec´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar selam
dun aksam kesin karar verdim ve bu aksam 7 de randevum var ve ve ve dusundukce karnim agrimaya basliyor heyecandan mi korkudan mi dogrusu bilemedim :-)
ben de yaptrdm ve inanın canı cok tatlı biriyim cok korkuyordum acaba bayılır mıyım fln diyordum ama bittiginde amaan bu mu tüm vücuduma yaptırabilirm dedim hatta devamını da düşünüyrm ilerleyen zamanlarda
Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2010, 08:43 AM   #42
ngedlec
Junior Member

ngedlec is on a distinguished road

Alıntı:
brida´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben de yaptrdm ve inanın canı cok tatlı biriyim cok korkuyordum acaba bayılır mıyım fln diyordum ama bittiginde amaan bu mu tüm vücuduma yaptırabilirm dedim hatta devamını da düşünüyrm ilerleyen zamanlarda
kesinlikle ayni dusuncedehyim acaba baslamisken ikinciyidemi aradan cikarsam demistim
Alt 01-10-2011, 05:02 PM   #43
darkice
Junior Member

darkice is on a distinguished road
Standart woswos dövmesi

bana lütfen woswos döwmes bulablirmisiniz yan profil. gölgei olmasada olur... hiç bir yerde bulamıyorum ne nette ne burda yardımcı olursanız sevinirim...
Alt 01-15-2011, 01:12 AM   #44
xxSenOlmasanxx
Junior Member

xxSenOlmasanxx is on a distinguished road

Merhaba Arkadaslar; Asagı Yukarı Benımde 3 Yıldır Dövmem Var; Yurt Dısında Yasıyorum Dedıgınız Yer Maalesef Cok Uzak Burda Yaptırdıgım Yer ıse Cok Temız Hıjyenık Ve Her Türlü Bılgılendırıyorlar Sızı Daha önce Pıercıngımıde Orda Yaptrırmıstım Ve Cok Memnun Kaldım Halada Cok Begenıorum Hıc Bır Pısmanlık Duymadım Sadece Tek Sorun Zamanında Aılemden Gızlı Yaptırmıs Olmam Ve Bu Nedenle Onlara Hala Acıklayamadım Aslında Tam Sol Bılegımde Görünecek Sekılde Ama Onların Yanında Saklamaya Calısıyorum; Herneyse Asıl Sorun Yakında Evlenıyorum Ve Nısanlım Dövmemı ıstemıyor; Hatta Bu Yüzden Daha önce Kac Kez Aramız Acıldı Kücük Bırsey Olmasına Ragmen Sorun Cıkarıyor Ve Sımdı Ne Yapacagımı Gercekten Hıc Bılmıyorum; Ben Cok Memnunum Ve Devamlı Bırakmak ısterım..................

Bu Arada Ark Dedıklerının Cogu Dogru Ama Banyo Yapma; Dus Alma Konusuna Gelınce Benım öyle Bı Problemım Olmadı Yanı Gayet Rahat Dusumuda Aldım Vs. Bı Sorun Olmadıgını Söylemıslerdı Olmadıda...

Sunuda Ekleyım Belkı Merak Edenler Vardır; Bende Cok Arastırmıstım Zamanında.........
Dövme Yaptırmak Günyahmıdır, Günah Degıl Ama Haram; Peygamber Efendımız Tarafından Yasaklanmıs Vücudunuzla Oynamayın Dıyor Abdest Konusuna Gelınce Gusl Abdestıde Gecıyor; Namazınıda Kılabılırsın öyle Problemler Yok Ark. Nıhat Hatıpoglu Kendısı Söylemıstı Ve Burdada Bı Cok Hocaya Sordum Hepsıde Aynı Seyı Dıyor....

Ve En Son; Dövme Gercekten Bagımlılık Yapıyor; Bılegımın üstünde Kelebek Dövmem Var Ama Sımdı Bı Tane Daha ıstıyorum; Dedıgım Gıbı Tek Sorun Evlenecegım Kısının Dövmeyı Sevmemesı Ve Bendede ıstemıyor.........

Bu Konuda Yorumlarınızı Esırgemezsenız Cok Sevınırım......
Alt 02-22-2011, 04:03 PM   #45
ardabatum
Junior Member

ardabatum is on a distinguished road

Gerçekten cok güzel yazmıssın.. Eline sağlık.. Spider özel mesaja bakarmısın acaba
Alt 04-09-2011, 12:32 PM   #46
_crosus_
Junior Member

_crosus_ is on a distinguished road

Merhaba..
Yeni üye oldum. Dövme yaptırmayı çok istiyorum ve tesadüfen internetten Dream Tattoo'yu keşfettim. Yazıları okudum uzun uzun =) Güray Abinin yazılarını okudum ve şaşırdım. Şaşırdım evet çünkü birçok dövme yaptıran arkadaşım var birçok dövme yapan insan gördüm. Ama hiçbiri işini tüm gerçekliğiyle böyle anlatmıyor. Ben hiçbir dövme yapan insanın bu kadar işinin olumsuz yönlerini dahil tüm gerçekliğiyle anlatanı yada yardımcı olmaya çalışanı görmedim. Güray abimiydi hatırlamıyorum yanlışda hatırlayo olabilirm ama dövme yaptıktan sonra iş bitmiyor diye bir yazı okudum. Ben karşılaştığım hiç bir dövme yapan insanın bu şekilde düşündüğünü görmedim ve açıkcası böyle düşünenlerinde olduğunu sanmıyordum. Ne kadar güzel birşey gerçekten. Kendi adıma çok teşekkür ederim Güray abi hem sana hemde arkadaşlarına. İşini bu kadar sahiplenen ve insanları bu kadar aydınlatmaya çalışan insanların olduğunu görmek çok mutluluk verici en azından benim gibi dövme yaptırmayı çok isteyen insanlar için.. Çünkü işinde başarısız yada bu işi öylesine yapan insanlarla karşılaşma ve sonucun kötü olma ihtimalini düşününce =s Şuan da bekliyorum çünkü tam olarak dövmemin desenine emin olamadım daha sonra sadece model yüzünden (dövme yaptırdığım için değil ) pişman olmamak için karar aşamasındayım =) Ama şunu söyleyebilirim dövme yaptırmayı çok istiyorum ve dövme yaptıracağım yer Dream Tattoo'dur =) inş. görüşürüz Güray abi seninle ve arkadaşlarınla...
Alt 04-10-2011, 09:12 AM   #47
spider
Administrator

spider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

spider is on a distinguished road
spider - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
_crosus_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba..
Yeni üye oldum. Dövme yaptırmayı çok istiyorum ve tesadüfen internetten Dream Tattoo'yu keşfettim. Yazıları okudum uzun uzun =) Güray Abinin yazılarını okudum ve şaşırdım. Şaşırdım evet çünkü birçok dövme yaptıran arkadaşım var birçok dövme yapan insan gördüm. Ama hiçbiri işini tüm gerçekliğiyle böyle anlatmıyor. Ben hiçbir dövme yapan insanın bu kadar işinin olumsuz yönlerini dahil tüm gerçekliğiyle anlatanı yada yardımcı olmaya çalışanı görmedim. Güray abimiydi hatırlamıyorum yanlışda hatırlayo olabilirm ama dövme yaptıktan sonra iş bitmiyor diye bir yazı okudum. Ben karşılaştığım hiç bir dövme yapan insanın bu şekilde düşündüğünü görmedim ve açıkcası böyle düşünenlerinde olduğunu sanmıyordum. Ne kadar güzel birşey gerçekten. Kendi adıma çok teşekkür ederim Güray abi hem sana hemde arkadaşlarına. İşini bu kadar sahiplenen ve insanları bu kadar aydınlatmaya çalışan insanların olduğunu görmek çok mutluluk verici en azından benim gibi dövme yaptırmayı çok isteyen insanlar için.. Çünkü işinde başarısız yada bu işi öylesine yapan insanlarla karşılaşma ve sonucun kötü olma ihtimalini düşününce =s Şuan da bekliyorum çünkü tam olarak dövmemin desenine emin olamadım daha sonra sadece model yüzünden (dövme yaptırdığım için değil ) pişman olmamak için karar aşamasındayım =) Ama şunu söyleyebilirim dövme yaptırmayı çok istiyorum ve dövme yaptıracağım yer Dream Tattoo'dur =) inş. görüşürüz Güray abi seninle ve arkadaşlarınla...

teşekkürler bekleriz
Alt 05-03-2011, 11:47 AM   #48
kayra_1905
Junior Member

kayra_1905 is on a distinguished road

mrb iyi günler epilatörle kolumdakı tügler alındıktan sonra kızarıklıklar oldu onların üstüne dövme yapılması uygunmudur sorun olurmu
Alt 05-03-2011, 01:30 PM   #49
spider
Administrator

dermatolaga danız derim doktora
Alt 05-18-2011, 09:21 AM   #50
kayra_1905
Junior Member

kayra_1905 is on a distinguished road

mrb arkdslar dövme yaptırdım 10 gün oldu dövme ne zman iyilişir kabuklar tamamen ne zman döker
Alt 05-19-2011, 08:28 AM   #51
spider
Administrator

Alıntı:
kayra_1905´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb arkdslar dövme yaptırdım 10 gün oldu dövme ne zman iyilişir kabuklar tamamen ne zman döker
Merhaba formumuzdaki Dövme Bakımı kısmı size yardımcı olur.

http://forum.dreamtattoo.com/dovme-bakimi-t33.html
Alt 12-25-2011, 05:03 PM   #52
KingHunter
Junior Member

KingHunter is on a distinguished road

bu siteyi yeni keşfettim hoşuma da gitti ayrıca yeni yaptıracak arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşmak isterim.

bir kere tadını aldınız mı devamı mutlaka geliyor

dün 3. dövmemi yaptırmanın gururunu yaşıyorum hala. inş. 4. dövmem dream tattoo ile hayat bulur.
Alt 12-26-2011, 12:43 PM   #53
spider
Administrator

Alıntı:
KingHunter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu siteyi yeni keşfettim hoşuma da gitti ayrıca yeni yaptıracak arkadaşlara kendi tecrübemi paylaşmak isterim.

bir kere tadını aldınız mı devamı mutlaka geliyor

dün 3. dövmemi yaptırmanın gururunu yaşıyorum hala. inş. 4. dövmem dream tattoo ile hayat bulur.
Teşekkürler
Alt 12-27-2011, 07:37 AM   #54
cloudhun
Junior Member

cloudhun is on a distinguished road

Faydalı bir yazı oldu benim içinde daha net düşünebildim artık, Teşekkürler.

Konu cloudhun tarafından (03-26-2012 Saat 06:40 AM ) değiştirilmiştir..
Alt 02-23-2012, 06:13 AM   #55
spider
Administrator

rica ederim
Alt 03-01-2012, 12:41 PM   #56
spider
Administrator

............................
Alt 04-06-2012, 10:17 PM   #57
onurmuti
Junior Member

onurmuti is on a distinguished road

merhaba ben istanbul beşiktaşta oturuyorum ve kaşıma piercing taktırmak istiyorum ama 16 yaşındayım ailem o konuda karışmıyo sen bilirsin dediler bende tamam dedim bana tam bilgi verirseniz sevinirim.
NOT: piercing kaşıma olucak.

Seçenekler
Stil