![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Öncelikle Selam, bir baska forumda bu konuyu actim cevap vermeyi gectim okuyan bile olmamis. Galiba paraya doymuslar.
İsmim Volkan. Uzun araştırmalarım sonucunda (din ve gelecek) vücudumun bazı bölgelerine dövme yaptırma kararı aldım. Ve yaptıracağım dövmenin anlam taşıması gerektiğini düşündüm. Ama aklımda bikaç soru kaldı onları size sormak istiyorum, ama önce yaptırmak istediğim dövme modelini tarif edeyim. Ölen babamın 30 35 li yaşlarda çektirdiği vesikalık bir fotoğraf var. O halini ve imzasını sol omuzumdan dirseğime kadar olan kısma dövme olarak yaptırmak istiyorum. Ama direk foto ile imza alt alta kuru bir şekilde değil. İstediğim Tribal bir dövme içerisinde gizli olmalı. Yani ilk bakıldığında değilde dikkatli bakıldığında içinde bir imza ve fotoğrafın olduğu ve bununda babam olduğu belli olmalı. Gelelim sorularıma; Birincisi bu tür dövmeyi Türkiye de kime yaptırmalıyım. Sonuçta bu işin gerçekten uzmanlarına yaptırmak istiyorum benim için manevi değeri çok yüksek olan birşey ve çok kaliteli bir dövme olmasını istiyorum o yüzden de maliyet kısmını önemsemiyorum. Ayrıca dövme yapıldıktan sonra dövmenin yapıldığı kısım spor yaptığım için gelişip kaslı bir bölge olduğunda bu dövme deforme olacak mı bozulacak mı? Veya kaslı olan bir bölge zayıfladığında yine dövmenin bozulma riski var mı? Çünkü dövmenin güzel durması için kol göğüs omuz ve sırt çalışmalarına başladım spor salonunda. Son olarak sormak istediğim şu, yukarıda bahsettiğim dövme şeklinde, imza yı diğer kolumun dirsek ile bilek arasında başkalarının K.Atatürk imzası yaptırdığı yere mi yaptırsam Sadece resim mi tribal bir modelin içinde gizli kalsa iyi olur? Yoksa imza ile foto aynı dövme içerisinde mi olmalı ? Bu sorularımı cevaplarsanız sevinirim. İyi günler... |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:31 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr