![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 aydır amatör olarak dövme yapıyorum.Aslında deri boyama sanatını icra ediyorum.Eski bir Türk-Osmanlı kültrüdür.Neyse sorum şu olacak bu zamana kadar 3 farklı makine aldım ancak aradığımı tam olarak bulamadım.Genelde netten araştırıyorum ancak makineler birbirine benzer şekilde ve çoğu çin malı.Son olarak damascus marka liner&shader özellikli bir makine almaya karar verdim.Bu noktada dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Bobini,kasasının malzemesi (çelik,döküm,sert plastik) ve ideal ağırlığı,orta kalite bir makine için wrap değeri ne olmalı nasıl olmalıdır.Bu konuda gerçekten sağlam tecrübeli bir bilgiye ihtiyacım var.Samim olarak Yardımcı olursanız sevinirim.bu zamana kadar çok ağzım yandı çünkü.Bu arada tavsiye edeceğiniz başka bir marka/model varmı.Micky Sharpz,paula vs bunlar bilindik markalar ancak dediğim gibi çin malı olanıda çok piyasada.
teşekkürler.. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Bence bu forum boşa açılmış kimse kusura bakamsın paylaşım maylaşım hikaye..kaç hafta oldu bir allahın kuluda birşey yazmamış..Sanki devlet sırrı sorduk...Sağolun...
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:28 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr