![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba..
Diyarbakırda Dövme Yapan varmı varsa adres verebilirmisiniz d.bakırda okuyorum yabancısı olduğum için pek fazla bilmiyorum sizin bildiğiniz adres varsa yollarsanız sevinirim... şimdiden tşk.ler |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
yokmu bilen biri yardım lütfen...
|
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
bildiğim kadarıyla yok
|
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
bilgim biraz var diyarbakırda dövme yapan yok heralde ama ona iki saatlik uzaklıkta elazığda var iletişime geçersen yardımcı olabilirim sanırım
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
Ben elazigdayim. ve elazigda kaliteli dovme yapabilcek biri varmi bilmek isterim. cunku bildigim kadariyla yok ?
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
![]() |
arkadaşlar d.bakırda dövme yaptırmak isteyenler ofisteki fuara gitsin orda dövmeci var bende yaptırdım
![]() |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
arkadaşım diyarbakırda dövme yaptırma pişman olursun ben maç için gittiğim diyarbakırda arkadaşımın dövme yaptırmasına şahit oldum tamamen ilker makinalarla yapıyor tavsiye etmem
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
diyarbakırlıyım 8 senedir dövme işiyle uğraşıorum...yaptığım dövmeler facebookta war
diyarbakırda kalıcı ve geçici dövme yazarsanız çıkar... ulaşmak isteyenler için facebook link http://www.facebook.com/home.php?#!/...32009436840431 |
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
ve kullandığım iğne ve makineler tamamen hijyenik olup hepsi tek kullanımlık orjinal iğne ve boyalardır...
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
makinede orjinaldır ilkelliği 8 yl evvel attım
![]() |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:16 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr