![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
ben dilimi delirmeyi düşünüyorum.fakat ailemden gizli.şuan kaşımda var ona bile kızmışlardı şmdi dilime hç izin vermezler.ama bn kafaya taktım deldircm.yani sorum deldirdikten snra çok belli oluo mu..ailemin görmemesi gerekio(en azından bir müddet).ayrıca okuldada görülmemesi gerekio.yani konuşurken karşındaki kişi rahatca görebiliomu ve konuşmadaki aksaklık ne kadar sürüo? piercing kaldığı sürece aksaklık da devam ediomu yoksa bi müddet sonra geçiomu??.birde acısını sorucam,kaşım çok az acımıstı(bunada acımak deenirse!).herkes dil daha çoq acıo diolar bu doğrumu yani kaştan daha mı fazla acır.birde her delimde mutlaka şişicek diye bir kaide varmı?şişersede kaç gnde şişilik iner?Hmm birde izmirde çok iyi bir yer bilen varmı?çoq sordum ama deldirmeden önce bunları bilmem gerekio..
![]() okuduğunuz için tşk. ederim ![]() Konu simge92 tarafından (08-22-2008 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir.. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
bildiğim kadarıyla o konuşma aksaklığı sadece kısa bir süre için geçerli bir müddet sonra geçio ve kaşa göre daha çok acıdığını biliorm kimisi hiç acımıo dio birazda kişinin dayanıklılığına bağlı:S
![]() bide bişey sorcam kaşını deldirdiğin zaman ilk çıkarttığında fln izi belli oluomu bnde ailemden gizli kaşımı deldircemde ![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
ben iki kere deldirdim ilk delimimden sonra yaklaşık 2 hafta kaşımda kaldı piercing(okul sebebiyle)çıkardığımda izi hiç kalmadı.fakat okul kapandığında tekrar deldirdim bu sefer 2,5 ay kaşımda kaldı okullar açılacagı için yne çıkarmak zorunda kaldım fakat bunda iz birazcık belli,ama uzaktan hiç belli değil yani yakından anca görülüo
tavsiye ederim kaşta süper duruo.ama ben kaştan hevesimi aldım şimdi dilimi deldircem ![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
ama bnm 2 hafta kadar sürekli takma gibi bi şansm yok eve gelince mecbur çıkartmak zorundaym napcam peki
![]() |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ama öle
khııkh |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
agathodaimon dilini deldirirken çok acımışmıydı?ve konuşurken karşındaki kişi görebiliomu piercingi ? birde ne kadara deldirdin öğrenebilirmiyim?
|
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
ya peki iyi şartlar altında fiyatı nekadr?
ona göre para biriktircemde =) |
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
50-55 ytl ye deldirebilirsin gerçek titanyum olmasına dikkat et resmi fatura sor markaya ait.titanyum hafif olur gümüş rengi olacaksa rengide mat olur parlak olmaz bunuda unutma
spreyle uyuşuyor sadece orta kısmı açır iğnenin girdiği ve çıktığı yer pek hissedilmez daha fazla sorun var ise msn e ekle görüşmek üzere guraytan@hotmail.com |
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
![]() |
cevap yazanlara tesekkür ederim.3 gün önce dilimi deldirdim.fakat bi takım sorunlar oldu.mesela deldirirken hiç acımadı(dilimi uyusturmak için sprey sıkmadılar krem gibi bişi sürdüler)ama deldirdikten 1 gün sonra çok şişti dilim ,konuşmakta çok zorlandım ve piercing büyük olduğu için alt damağım yara oldu(en çokta bu acıdı zaten).ama malesef 2.günü çıkardım çünkü hem çok acıodu hemde açlııa dayanamadım=) çorbada sevmediğim için 1,5 gün aç kaldım.ayrıca arkadasalrım çok ortadan deldiğini söylediler ve dilimin altı iltihap toplamaya baslamısdı hemde hiç bişey yiyp içmedim halde.ve birde yamuk dedliğini söledilier yani yamukluk sağ sol olarak değilde mesela dilimin üstündeki top daha önde altındaki biraz daha gerideydi (yada tam tersiydi hatırlamıorm)işte bütün bunlar yüzünden çıkarmak zorunda kaldım malesef.ama yine tekrar deldircem sizlerinde görüşlerini almak istedim ???ayrıca izmirde iyi bir yer bilien varsa lütfen söylesin yaa
![]() |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Senior Member
![]() |
arakdaşlar öncelikle delme işleminden önce iicene kendinizi ayarlasaydınız böyle şeyler olmazdı .
dil piercingi yaptırmak isteyen ark . delim yapılmadan önce 1 den fazla düşünün .... |
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
![]() |
ya cevap vercek olan yokmuuu??**
|
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
Vaybee bnm gibi biri daha varmış
![]() Bende gizlice delcem evde ve okulda gözükmemesi gerek.. Katı yemek yersem kötü bşi olurmu hani evde yani hep çorba olcak diil bende katı yemiyince çakar lar allah korusun ![]() Çok şişiomu bnde merak ediom YouTube da "Tongue Piercing" die aradım delim videoları vardı yorumlar fln da delerken pek acımadıını gösterio ![]() Ama bnde Bursa dayım yaf Bursa da varmı böle biyer Düzgün Dil delen biyer :S Nooolur söleyin ![]() |
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
![]() |
yha bnd diLimi deldrdm..ama ilthaplndı çok kty korktm çıkardm .S ..soora tekrar deldrdm ewdeklern hberi yok hla anlamadıLar :P yha ama yne ilthaplndı gby çıkarsamm ky :?
( |
| Offline |
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
bide çook şişmioo ..yni anlamzLar ama bakımı çook zor
|
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
geç kaldın
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#17 |
|
Junior Member
![]() |
her s0ruma bööle yapıosn ama
:P |
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
"bide çook şişmioo ..yni anlamzLar ama bakımı çook zor" dedin ya
bnde diomki Geç Kaldın yani çoktan deldirdim ![]() ![]()
|
|
#19 |
|
Junior Member
![]() |
tamam yha saçmaLadım susuyorum
![]() |
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
susma sustukça sıra.... nse sustum
![]() ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:13 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr